In ce tineti nalucile?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
In ce tineti nalucile?
Eu m-am cam saturat de cutiile si cutiutele in care imi tin nalucile. Ma refer in special la rotative si oscilante.
As vrea ceva gen penarul acela pe care il au muscarii, de isi tin mustele in el.
Ati vazut asa ceva prin magazinele de la noi (ca eu nu)? si daca nu, as putea sa improvizez din ceva, eventual un penar scolaresc?
As vrea ceva gen penarul acela pe care il au muscarii, de isi tin mustele in el.
Ati vazut asa ceva prin magazinele de la noi (ca eu nu)? si daca nu, as putea sa improvizez din ceva, eventual un penar scolaresc?
Eu am un ditamai geamantanu' (a se citi Cutie
) in care isi au loc toate voblerele, lingurile, samd. plus tamburi de rezerva cu fir si alte maruntisuri. Inauntru mai tin o cutie de plastic micuta, iar cand ajung pe malul apei selectez cateva chestii in care am incredere pe care le pun in cutia cea mica si o iau la picior. Mai am si o gramada de cutiute stranse de-a lungul timpului, unele le-am facut cadou ca sa scap de ele
Ideea de penar mi se pare mishto, insa doar pentru voblere si linurite micro. Nu vad cat de mare ar trebui sa fie un penar pentru voblere si linurite de 10-15 cm??

Ideea de penar mi se pare mishto, insa doar pentru voblere si linurite micro. Nu vad cat de mare ar trebui sa fie un penar pentru voblere si linurite de 10-15 cm??
Am cumparat asa ceva la gipo este pe doo fete cu doo fermoare separate si tine bine 30 de osilante.
Materialu din care este facut nu este foarte bun dar este foarte comod de folosit.Masoara 12cm x 15cm si incap cam toate modele de osilante.In interior are un sistem pentru a agata ancorele la fie care oscilanta separat.
FIR INTINS
Materialu din care este facut nu este foarte bun dar este foarte comod de folosit.Masoara 12cm x 15cm si incap cam toate modele de osilante.In interior are un sistem pentru a agata ancorele la fie care oscilanta separat.
FIR INTINS
- costica_fishing
- veteran
pentru naluci mici merg bine penarele muscarilor. din astea se gasesc pe la arrow.
pentru naluci mari 10 - 14 cm mi-am adapat un "penar" de cd-uri. pe o parte a unei "file" am pus banda izolanta si pe cealalta am capsat burete decupat dintr-un parasolar de masina. e brici.
am gasit intr-un magazin un penar gata facut, dar si asta a trebuit customizat. materialul interior se agata usor. nu incap naluci prea lungi (max 8 cm) si nici prea multe.
oricum, avantajul major e ca nu mai umblu ca o sanie cu zurgalai.
pentru naluci mari 10 - 14 cm mi-am adapat un "penar" de cd-uri. pe o parte a unei "file" am pus banda izolanta si pe cealalta am capsat burete decupat dintr-un parasolar de masina. e brici.
am gasit intr-un magazin un penar gata facut, dar si asta a trebuit customizat. materialul interior se agata usor. nu incap naluci prea lungi (max 8 cm) si nici prea multe.
oricum, avantajul major e ca nu mai umblu ca o sanie cu zurgalai.
''tablele'' ( linguri stiuca si rotative mari ) le tin intr-un ....penar ...daca asa i-o spune , cu doua compartimente si loc de agatzat pt fiecare lingura( se gasesc la Aquamania)
oscilantele si rotativele mici in 2 penare de dimensiuni mai reduse de la Gipo ...costa 100.000 lei
pt Costica:
la Gipo de la gara se gasesc cum intri , pe dreapta intr-o cutie mare cu tot felu de marfuri la gramada ....le dibuiesti tu
Plasticele le tin in pungi
voblerele.....in cutii, dupa categorii si necesitati
oscilantele si rotativele mici in 2 penare de dimensiuni mai reduse de la Gipo ...costa 100.000 lei
pt Costica:
la Gipo de la gara se gasesc cum intri , pe dreapta intr-o cutie mare cu tot felu de marfuri la gramada ....le dibuiesti tu

Plasticele le tin in pungi
voblerele.....in cutii, dupa categorii si necesitati

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- veteran
Chiar in ultimile numere de la Pesca"In am vazut propunerea cea mai buna si tendinta profi pt. pastrarea atit a liniilor cit si a celorlelte accesorii in cutii de lemn. Acolo era chiar si explicatia foto cum sa-ti construesti o cutie. Nu degeaba spuneau ei asta, lemnul este cel mai bun material.
Dady
Dady