In ce tineti nalucile?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Nalucile mele stau in cutii de plastic,pe categorii,in care este un burete special (mai dur)si pe o parte si pe alta,deci cand se inchid cutiile,nu zornaie nimic.Toate aceste cutii stau de obicei intr-un rucsac special,rucsacul meu de pescuit
La fata locului,daca nu am chef sa car tot rucsacul cu mine,imi iau 2-3 cutii din nalucile pe care cred ca le voi folosi la conditiile care "este",le pun in buzunarele vestei mele de pescar,care are o gramada de buzunare si buzunarase foarte utile

La fata locului,daca nu am chef sa car tot rucsacul cu mine,imi iau 2-3 cutii din nalucile pe care cred ca le voi folosi la conditiile care "este",le pun in buzunarele vestei mele de pescar,care are o gramada de buzunare si buzunarase foarte utile

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Pe malul apei, tablele mele stau într-un penar vechi şcolăresc din înlocuitor(20x13 cm) ÃŽncap destul de multe şi chiar dacă se încurcă mereu, se descurca la fel de repede. Uşor de transportat în buzunarul vestei sau prins la curea, gaica pantalonului, agăţătorile de la vestă.
Cauciucele, doar în cutii speciale.
Cauciucele, doar în cutii speciale.