In ce tineti nalucile?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Probabil ca lemnul e un material foarte bun, in primul rand absoarbe umezeala, si nu iti raman nalucile ude in cutie, insa cam asta ar fi tot avantajul lemnului... a si poate inca unul estetic. Cat despre cutiile de plastic, eu am pus ceva pudra de talc in cutiile cu naluci si nu mai imi oxideaza tablele si triplele la pestisori 

Nu numai, cred ca izolarea termica este mult mai importanta ca alte avantaje. Acest lucru m-a determinat cu multi ani in urma sa renunt cu usurinta la plastic, aluminiu etc. In cutie se fac perforeuri mici care servesc uscarii artificialelor, gindeste ce s-ar intimpla la caldura, la soare cu o cutie de plastic expusa ne supravegheat la soare. Barbetele de la voblere deformate nu vizibil dar suficient cit sa se duca voblerul, si celelalte plastice gume etc.Aici este cistigul acestor cutii.
Dady
Dady
Eu tin tot(rotative,voblere, lingurite mici) intr-o borseta LATA, e important sa fie lata, in care am pus o bucata de burete subtire-5 mm-taiata la dimensiuni astfel incat,pusa in jumatate, sa se potriveasca in borseta.
Asa ai 3 compartimente in borseta:unul intre fundul borsetei si prima jum a buretelui,a doa intre cele doua jumatati,si 3 intre capacul borsetei si buretele de sus .
Sper sa fi explicat bine.
Asa ai 3 compartimente in borseta:unul intre fundul borsetei si prima jum a buretelui,a doa intre cele doua jumatati,si 3 intre capacul borsetei si buretele de sus .
Sper sa fi explicat bine.
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran