Imi puteti da cateva sfaturi si lamuriri ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Stefan Turcu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Stefan Turcu » 07 Dec 2010, 20:12

Va multumesc la toti pentru sfaturile concrete pe care mi le-ati oferit....Acum chiar ca m-ati pus pe ganduri....si oscilez intre Cormoran Black Bull de 1.80m si cel de 2.10m... :?: :?: :?:

Ma gandesc ca o sa mai pescuiesc si pe alte rauri in afara de Jiu, si aduc in discutie raul Motru....nu stiu cati dintre Dvs. il stiti....dar va asigur ca mai sunt cleni frumosi....iar acolo densitatea de pomi este destul de mare....Ma gandesc ca m-ar avantaja o lanseta mai scurta....

Pe de alta parte ma gandesc la pescuitul pe Jiu....care este un rau mare si nu mai trebuie sa ii fac nicio detaliere....caci sunt convins ca il stiti mai bine decat mine....Acolo chiar imi trebuie ceva mai lunga lanseta si cu o rezerva de putere mai mare....

Ma mai gandesc....

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 07 Dec 2010, 20:22

Lanseta mai lunga(2.10 m) iti da mai mult control fata de 1.8m asupra unui peste mai mare.
Si eu pescuiesc cu 2.10 de pe mal in locuri cu destule tufe pe mal si nu ma deranjeaza deloc

Scrie răspuns