identificare mulineta ryobi ecusima
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
identificare mulineta ryobi ecusima
Detin doua mulinete ryobi ecusima , una modelul 1000vi iar cealalta modelul 2000vi. Le-am scos tamburii ca sa le schib firul. Cand sa montez tamburii cu fir la loc am avut marea surpriza sa nu mai stiu care a fost modelul 1000vi, respectiv modelul 2000vi, pentru ca corpurile mulinetelor fara tamburi sunt identice. Stie cineva ce diferenta ar exista intre cele doua, sau acestea pot fi interschimbabile? Ma gandesc ca schimband gresit tamburii de la una la cealalta , sa existe posibilitatea ca firul sa nu se aseze corect la mulinare (recuperare).
- MARIUS POPA
- veteran
pai banuiesc ca pe cea de 1000 intra mai putin fir,si pe cealalta de 2000 mai mult,
asta ar fi una,
scrie pe fiecare tambur cati ml intra la un anumit diametru.
si apoi faci tu legatura.
ca si idee.
asta ar fi una,
scrie pe fiecare tambur cati ml intra la un anumit diametru.
si apoi faci tu legatura.
ca si idee.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

@ MARIUS POPA...n-ai inteles bine
@ danone ...nu cred sa aiva prea mare importanta faptul ca schimbi tamburii intre ei sau corpurile intre ele ( tamburul A la corpul B sau invers ). Acolo e chestie de niste reglaje ft fine care se fac cu adaugarea sau inlaturarea unei(unor) saibe ce se gasesc pe axul pe care se monteaza tamburul.
...solutia : incercari la pescuit

- MARIUS POPA
- veteran
ba cred ca am inteles destul de bine,old_radu scrie:![]()
![]()
![]()
@ MARIUS POPA...n-ai inteles bine
@ danone ...nu cred sa aiva prea mare importanta faptul ca schimbi tamburii intre ei sau corpurile intre ele ( tamburul A la corpul B sau invers ). Acolo e chestie de niste reglaje ft fine care se fac cu adaugarea sau inlaturarea unei(unor) saibe ce se gasesc pe axul pe care se monteaza tamburul.
...solutia : incercari la pescuit
altcineva nu o inteles cred.

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
scuzele mele, amu am aruncat o privire pe una si intradevar nu scrie daca este de 1000 sau 2000 (numai pe tambur), am avut impresia ca srie,grecu scrie:mariuse el a indentificat tamburii ft usor deoarece scrie pe ei care ii de 1000 si care ii de 2000 mai greu ii cu corpul mulinetei care pare sa fie identic la amandoua si nu scrie nimik pe el
scuzele mele pentru inducerea in eroare. ca si gabarit sunt identice???eu am varianta 1000?

Fii pescar nu talhar.
-
- veteran