identificare mulineta ryobi ecusima

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Apr 2010, 14:15

nu am remarcat la nimeni sa aiva o astfel de nemultumire , ca si a ta
Oare? S-a intiat acest topic defapt intr-o euforie totala, cauzata de nedumerirea data..chiar de problema asta.Nu sunt sigur ca era foarte multumit.
Nu ai vazut eventual o critica asa de vehementa...asta e total altceva.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Apr 2010, 15:19

...euforie ?...scuze , dar nu reiese de nicaieri chestia asta
...nedumerire?...da , dar este una din lipsa cunoasterii
...critica asa de vehementa?...degeaba, producatorii de mulinete vor continua procesul de fabricatie fara sa tina cont de asta .Te asigur ca vei intalni multi ani de acum inainte , mulinete cu acelasi corp si tamburi diferiti ca marime... :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Apr 2010, 16:58

Nici nu ma asteptam sa tina cont de parerea mea vreun producator...stai linistit...dar nu am inteles dece te deranjeaza pe tine ca am spus parerea...cum de altfel multi si despre multe (se) vorbesc de rau, de bine...ce este si normal....
Tu tii una si buna...bine faci...fiecare cu parerea lui...O sa vad si am vazut multe...dar nu inseamna ca o sa fiu de acord...ca asa fac aia de"top".
A fost punctul meu de vedere(cam vehement exrpimat, nu contest)...dar a fost spus in general....nu ma luam de parerea ta personala...pe care o respect, oricare ar fi. Astept acelasi lucru...nu sa tot sublinezi ca ce deplasate sunt ideile mele...Mersi.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 11 Apr 2010, 16:59

Eu am initiat subiectul asta. Ce ma mira inafara de faptul ca corpurile celor doua mulinete fara tamburi sunt identice, este faptul ca fiecare model de mulineta mai are si alti 2 tamburi de rezerva. Ma intreb de ce producatorul a creat 2 modele diferite, cand de fapt putea atasa tamburi pentru mai multe grosimi de fire. La inceput am crezut ca s-a facut o confuzie cand am cumparat mulinetele, dar am solicitat detalii tehnice de la magazinul totalfishing, si mi-au confirmat si ei ca corpurile celor doua modele de mulinete sunt identice.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Apr 2010, 17:04

Au facut asta exact pentru "a acoperi" toata gama,intr-un mod cat mai ieftin cu putinta.

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 11 Apr 2010, 17:21

Ieftin si bun .

Pentru ca mulinetele Ryobi Ecusima orice s-ar spune despre corpuri identice sau tamburi in plus sau .... cred ca sunt cele mai bune si durabile la sectiunea low cost .

Chiar ar fi interesant un topic cu cea mai ieftina si rezistenta dar si destul de buna mulineta de pe piata de acum .

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Apr 2010, 18:04

ULK scrie:...dar nu am inteles dece te deranjeaza pe tine ca am spus parerea...
Tu tii una si buna...
....nu ma luam de parerea ta personala...pe care o respect, oricare ar fi. ...nu sa tot sublinezi ca ce deplasate sunt ideile mele...Mersi.
...NU :
...ma deranjeaza parerea ta
...tin una si buna
...subliniez pareri deplasate

...DA :
...respect parerea ta personala

...incercam sa explic ca "amaratii aia de japonezi" , care sunt producatorii Ryobi , Daiwa...etc , si care sunt "Number 1" la capitolul asta , au ajuns sa faca :
ULK scrie:...marketing ieftin ..:(
...sper ca ai inteles ca nu am cu tine personal nimic , dar iau si eu un comision gras daca apar interesele acestor firme... :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Apr 2010, 18:12

"amaratii aia de japonezi"...fara ghilimele..ca altfel pare ca eu am zis asta undeva....Ok..atunci hai sa iti reamintesc si faptul ca SUNLINE e tot no:1 la ei..si nu numai...si totusi la "unii" nu ii place ;) Dece? Pentru ca are poate si defecte...corect. Dar atunci dece nu se aplica si aici teoria?

Pareri si pareri...nu am facut lafel cu tine acolo..cum faci tu aici...

...NU :
...ma deranjeaza parerea ta
...tin una si buna
...subliniez pareri deplasate

...DA :
...respect parerea ta personala

...incercam sa explic ca "amaratii aia de japonezi" , care sunt producatorii Ryobi , Daiwa...etc , si care sunt "Number 1" la capitolul asta , au ajuns sa faca :
ULK a scris:
...marketing ieftin ..Sad

Oricum..nu are rost sa continuam pana la nesfarsit...imi sustin parerea..si tu lafel...vorbim in paralel...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Apr 2010, 18:31

...ghilimelele nu reprezinta totdeauna un citat :wink:
...cat despre Sunline - Super PE (probabil la asta ai vrut sa te referi), este asa cum ii zice numele un "super" textil si intradevar "unii" nu-l apreciaza la justa lui valoare
ULK scrie:
Pareri si pareri...nu am facut lafel cu tine acolo..cum faci tu aici...

.
...ce vrei sa insinuezi cu asta ?
...hai ca " o dam prin balarii" si deja am stricat topicul omului.... :cry:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Apr 2010, 19:03

Da e pacat de topic..oricum s-a lamurit deja problema lui.

Nu insinuez,ma refeream la parerea ta despre PP vs. PE..ce ai expus in topicul despre textile...si am facut o paralela cu ideea de fata..
Mai pe scurt..daca acolo zici ca exista si fire mai bune decat NO:1 la ei(SUNLINE)...atunci aici dece te cramponezi sa le aperi cu inversunarea asta...pe cei NO:1? Da , fac un artificiu de marketing ...sa nu zic ieftin...ca vad ca nu iti place :) Sa stii ca mai ales firmele mari ajung sa faca abuz de marketing...si sa jongleze riscant cateodata.
Am vrut sa zic, ca nu m-am legat acolo de nici o vorba de a ta, desi eram de alta parere...doar mi-am expus si eu pdv. ...
Puteai si tu sa treci cu vederea ...exprimarea mea de nemultumire, fata de unele lucruri....

Ma deranjeaza direct problema..pentru ca sunt adeptul stilului UL. Din nefericire tocmai aceste doua mulinete m-au contrariat in trecut. Cautand o mulineta intradevar UL, am zis sa incerc 1000 de la Ryobi, dar m-am lamurit repede cand am vazut ca nici pedeparte nu e UL, e defapt un 2000, care la greutate nu echilibreaza in nici un caz ,un bat de 2.10 de 110 gr....
Eram de parere ca o mulineta de marimea 1000 trebuie sa fie mai usoara decat una de 2000...dar, da degeaba...ca nici un producator nu o sa tina cont de parera mea ;) :)

Scrie răspuns