Da e pacat de topic..oricum s-a lamurit deja problema lui.
Nu insinuez,ma refeream la parerea ta despre PP vs. PE..ce ai expus in topicul despre textile...si am facut o paralela cu ideea de fata..
Mai pe scurt..daca acolo zici ca exista si fire mai bune decat NO:1 la ei(SUNLINE)...atunci aici dece te cramponezi sa le aperi cu inversunarea asta...pe cei NO:1? Da , fac un artificiu de marketing ...sa nu zic ieftin...ca vad ca nu iti place

Sa stii ca mai ales firmele mari ajung sa faca abuz de marketing...si sa jongleze riscant cateodata.
Am vrut sa zic, ca nu m-am legat acolo de nici o vorba de a ta, desi eram de alta parere...doar mi-am expus si eu pdv. ...
Puteai si tu sa treci cu vederea ...exprimarea mea de nemultumire, fata de unele lucruri....
Ma deranjeaza direct problema..pentru ca sunt adeptul stilului UL. Din nefericire tocmai aceste doua mulinete m-au contrariat in trecut. Cautand o mulineta intradevar UL, am zis sa incerc 1000 de la Ryobi, dar m-am lamurit repede cand am vazut ca nici pedeparte nu e UL, e defapt un 2000, care la greutate nu echilibreaza in nici un caz ,un bat de 2.10 de 110 gr....
Eram de parere ca o mulineta de marimea 1000 trebuie sa fie mai usoara decat una de 2000...dar, da degeaba...ca nici un producator nu o sa tina cont de parera mea