discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
old_radu
- veteran

ULK scrie:
Nu insinuez,ma refeream la parerea ta despre PP vs. PE..ce ai expus in topicul despre textile...si am facut o paralela cu ideea de fata..
Mai pe scurt..daca acolo zici ca exista si fire mai bune decat NO:1 la ei(SUNLINE)...
...ori citesti printre randuri , ori esti mincinos
...arata unde am zis ca "exista si fire mai bune decat NO:1 la ei(SUNLINE)"
-
ULK
- veteran

Daca am inteles eu gresit , imi cer scuze....dar postarea asta se poate interpreta in doua feluri...nu eu sunt de vina ca nu te exprimi destul de clar. Spune sincer daca nu asa suna, parca PP este peste PE...? Sau macar ca nu ai fost destul de clar.
...ma baieti
...pe iovys il cunosc personal , am pescuit alaturi de el si cunosc si firul cu care da el. PE este un fir bun , dar mai sunt si altele...Cool
...am ramas "fidel" textilului PP deoarece asta am "pe stoc" si inca vreo 2 ani tot cu asta am sa dau. Nu cred ca mai are nevoie de reclama , dar trebuie sa recunoastem ca e un fir OK , cel putin cel adus din state ( am auzit tot felul de "speculatii" pe seama celui facut pt UE sau , ma rog , inscriptionat cu unitatile de masura europene)
...la modul general...daca ai o mulineta ok , frana reglata la limita de rupere a firului , firul nu a suferit "accidente" si tipul de nod folosit ... nici un peste nu poate sa rupa. In cel mai rau caz il deruleaza tot de pe tambur si se duce cu el , dar nu-l rupe Laughing
...deci PE nu e PP... Wink
ORI ESTI MINCINOS
Chiar ma asteptam, de la tine sa sari calu'..intrebarea nu era daca o sa o faci , ci cand o sa o faci. Oricum nu am presupus ceva asemanator despre tine

...
Imi cer scuze daca am interpretat gresit textul citat mai sus.
-
old_radu
- veteran

...un "proverb chinezesc" zice :cine seamana vant , culege furtuna ...
Q.E.D.
P.S....se accepta scuzele.
-
ULK
- veteran

Bine ca eu am semanat...tu nu ai avut nici o seminta cand te-ai legat de parerea mea...in primul rand...dar fie.
Proverb...tot vechi...dar iranian:
" Un pom, cu cat este mai plin de fructe, cu atat se apleaca mai tare spre pamant"
Deja cadem in penibil..din cauza mea binenteles

-
old_radu
- veteran

ULK scrie:...
" Un pom, cu cat este mai plin de fructe, cu atat se apleaca mai tare spre pamant"
Deja cadem in penibil..din cauza mea binenteles

...crede-ma , am vazut pomi doborati de atata rod
...aici trebuie sa fiu de acord cu tine
...noapte buna !...haidi pa !
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
Offtopic:
bai fratilor mai terminati odata ca ati aberat destul!
poate cineva chiar mai vrea sa afle ceva din topicul asta...de exemplu eu !!
Ontopic : Deci pana la urma sunt saibe sau nu sunt saibe in plus la tamburi. Eu am un 2000Vi si as vrea un alt corp, si daca as lua un 1000 , as putea sa folosesc toti 6 tamburii fara alte adaptari?
-
ULK
- veteran

Daca vrei alt corp , de ce nu iei lafel atunci? Sau vrei pentru ca sa ai 3 tamburi cu un diametru si trei cu altul? Nu este asa mare diferenta , mai ales ca vorbim de marimile astea care se folosesc la pesti , la care rar ai nevoie de 100 de metri de fir...sau peste.Daca ar fi vorba de marimi pentru monstrii poate ar conta.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
eu am doua Ecusima, una de 1000 si una de 2000, pe fiecare din cei 6 tamburi am alt fir si nici nu mai ma uit ce scrie pe tambur, nici nu mai stiu care corp era ala de la 1000 si care era de la 2000. Si au scos stiuci de 4.5kg. da' nu stiu care dintre ele
ptr cei doi certareti, stiti cum se spune prin filme LUATI-VA O CAMERA !!!

-
Bogdan_Alex
- veteran

-
ULK scrie:Daca vrei alt corp , de ce nu iei lafel atunci? Sau vrei pentru ca sa ai 3 tamburi cu un diametru si trei cu altul? Nu este asa mare diferenta , mai ales ca vorbim de marimile astea care se folosesc la pesti , la care rar ai nevoie de 100 de metri de fir...sau peste.Daca ar fi vorba de marimi pentru monstrii poate ar conta.
Asta e unul din motive, ca sa am 3 cu 3 tamburi => greutate o idee mai mica
al 2-lea factor este pretul, care si el este mai mic. De ce sa dau bani pe ceva ce oricum nu folosesc....
Ok, am inteles acum cum sta treaba. Deci pot sa iau 1000 cu succes
-
ULK
- veteran

La greutate nu castigi nimic ..sau nu atat cat sa sesizezi ceva...dar la pret da...e aiurea sa dai si 10 lei mai mult pentru aceasi treaba....