Grip Rage
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Grip Rage
http://www.xxx.ro/alte-produse/fox- ... -4358.html
A folosit cineva modelul acesta de grip??
Parti bune,parti rele??
Se poate desface pentru intretinere ca si Boga??
Parti bune,parti rele??
Se poate desface pentru intretinere ca si Boga??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Re: Grip Rage
Gigi,
Parerea mea...la banii aia, mai pui de o ciorba si o friptura si iei Boga...nu zic ca asta n-ar fi bun(are caracteristici si materiale bune din descriere), sunt si unele modele japoneze in acelasi stil, dar eu zic c-arata putin ciudat si nu se stie cum se comporta...
Boga e para-probat...deci nu risti nimic si e calitate 100%
Parerea mea...la banii aia, mai pui de o ciorba si o friptura si iei Boga...nu zic ca asta n-ar fi bun(are caracteristici si materiale bune din descriere), sunt si unele modele japoneze in acelasi stil, dar eu zic c-arata putin ciudat si nu se stie cum se comporta...

Boga e para-probat...deci nu risti nimic si e calitate 100%

Cu tot respectul de moderator dar chiar nu se mai termina placa asta cu boga? Pe unde se intreaba sau se discuta de gripuri hop si tu cu boga. Este obsesie sau snobism?
- kingofbeasts
- veteran
n-am folosit dar, din punctul meu de vedere (bazat pe poza si descriere) prezinta un risc potential in folosinta . Mai exact exista riscul sa te alegi cu vreun deget rupt in cazul in care nu-l scoti repede din gaurica (asta pentru ca gripul are cap rotativ la 360 de grade). Bine riscul e foarte mic si vorbim doar de prinderea unor exemplare frumoase care sa aiba forta necesara .semlecangheorghe scrie:http://www.xxx.ro/alte-produse/fox- ... -4358.html
Parti bune,parti rele??
in rest, daca-l ti de coada si apesi pe o muchie de rigla fara ca sa se deschida clestii , ar trebui sa n-ai probleme cu el (in caz contrar eu as renunta la el pentru ca asa cum rigla poate deschide falcile gripului tot la fel pot face si pestii (doar ca cei din urma fac aproape simultan o miscare de impingere si de retragere a buzei printre falcile gripului atunci cand dau din coada).
- semlecangheorghe
- veteran
Gogol scrie:Cu tot respectul de moderator dar chiar nu se mai termina placa asta cu boga? Pe unde se intreaba sau se discuta de gripuri hop si tu cu boga. Este obsesie sau snobism?
Tocmai asta este problema...Boga este prea bine facut sa sa ii gasesti rival adevarat..ieri tocmai am studiat unul pe viu..intr-adevar isi merita banii..Imi aduc aminte ca si-a luat cineva un grip din acesta ieftin ,nu mai stiu marca,si zicea ca este egal cu Boga..Ei bine,l-a folosit ca sa scoata un somn de vreo 5kg,si nicicum nu putea sa-l prinda de buza inferioara,ba odata dupa ce reusit sa-l prinda de buza pestele s-a zbatut si a scapat din grip..pina la urma la scos cu mina..
Am vazut un Boga scapat de propietar din mina,caci nu bagase curelusa pe incheietura miinii,atunci cind stiuca de vreo 4-5 kile s-a zbatut puternic linga barca..A plecat cu Boga in bot,si culmea,acesta nu s-a desfacut,in final reusindu-se capturarea pestelui fara pierderea grip-ului...
Din cauza aceasta Boga pare mult peste orice oferta,dar am zis ca acesta fiind produs de o firma destul de renumita si destul der scump,ar putea ajunge sa tinda spre performantele unui Boga..Multumesc foarte mult tuturor pentru pareri...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
asa... ,
si ?
dac grip vrei... cu ce e mai bun boga ca Rapala ?
si ?
dac grip vrei... cu ce e mai bun boga ca Rapala ?
-
- veteran
deciGogol scrie:Cu tot respectul de moderator dar chiar nu se mai termina placa asta cu boga? Pe unde se intreaba sau se discuta de gripuri hop si tu cu boga. Este obsesie sau snobism?
Daca asta ai inteles tu din ce am scris inseamna ca e greu...ft greu...practic aici nu se termina niciodata greutatile...
Are rost sa-ti explic ca era o discutie intre acel model de grip care are caracteristici asemanatoare cu Boga si Boga insusi? Se pare ca nu...de la o comparativa, tu ai ajuns la 2 cuvinte...obsesie si snobism...deci, n-are rost...
Spor Gigi la alegere...
Oameni buni BOGA nu se compara cu nimic...... eu nu stiu ce tot atatea discutii..... care nu si au rostul!!!!
bah @bradipus vezi ca gigi nu prea te mai baga in seama pe nici un topic in care posteaza el....... Din cate am inteles ti a dat ignore si nu mai vede ce ii scrii!!!!!!

bah @bradipus vezi ca gigi nu prea te mai baga in seama pe nici un topic in care posteaza el....... Din cate am inteles ti a dat ignore si nu mai vede ce ii scrii!!!!!!

rapala the best vobler in the world
care ii cel mai bun sau practic in afara de boga ? 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !