Grip Rage
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Grip Rage
Un proverb Romaneac spune :
"Vulpea care nu ajunge la struguri zece ca-s acrii "
Cine are BOGA GRIP nu mai spune ca strugurii sunt acrii !

"Vulpea care nu ajunge la struguri zece ca-s acrii "
Cine are BOGA GRIP nu mai spune ca strugurii sunt acrii !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
si mai e una: "marfa nevanduta si prost nepacalit nu exista".
atata timp cat exista varianta mai ieftina....nah, e o chestie si cu firmele astea.
atata timp cat exista varianta mai ieftina....nah, e o chestie si cu firmele astea.

te doare mintea cata reclama e pe aici ...
daca te intereseaza sa "dai bine" pe balta ( sau pe forum
) atunci iti iei boga ... daca te intereseaza doar sa scoti pestele din apa atunci orice grip ce se roteste e bun ...
daca te intereseaza sa "dai bine" pe balta ( sau pe forum

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
n-ai boga, nu existi.
@anem: acum am vazut animalele din galeria ta. picaturi pentru ochi frate...
oare nu ti-a fost greu fara super gripul boga?

@anem: acum am vazut animalele din galeria ta. picaturi pentru ochi frate...

- semlecangheorghe
- veteran
anem scrie:te doare mintea cata reclama e pe aici ...
daca te intereseaza sa "dai bine" pe balta ( sau pe forum) atunci iti iei boga ... daca te intereseaza doar sa scoti pestele din apa atunci orice grip ce se roteste e bun ...
Poi tocmai asta caut si eu,un grip rotativ ,bun si relativ ieftin,adica sa nu fie 40 de roni dar nici peste suta de euro..stii tu unul??Eventual unul cu care ai pescuit si zici ca este ok??
Am gasit de la Rapala ceva dar si acelea la noi pe sit-uri este pe la 400ron sau peste..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- kingofbeasts
- veteran
poate asta te coafeaza?
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 10103.html
ca si la boga avantajul si dezavantajul totodata il reprezinta facile cu dubla articulatie . Avantajul e ca odata inchise falcile raman inchise indiferent ce-i faci iar dezavantajul ca adancimea de prindere a falcilor gripului scade cu cat il deschizi mai mult si asta face putin mai dificila prinderea mandibulei somnilor mari pe care trebuie sa-i prinzi mai dinspre coltul gurii (am pus aici vreo 2 poze cu fenomenul asta : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 10#p330107)
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 10103.html
ca si la boga avantajul si dezavantajul totodata il reprezinta facile cu dubla articulatie . Avantajul e ca odata inchise falcile raman inchise indiferent ce-i faci iar dezavantajul ca adancimea de prindere a falcilor gripului scade cu cat il deschizi mai mult si asta face putin mai dificila prinderea mandibulei somnilor mari pe care trebuie sa-i prinzi mai dinspre coltul gurii (am pus aici vreo 2 poze cu fenomenul asta : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 10#p330107)
- semlecangheorghe
- veteran
multam fain ... la somn dupa o mica incercare si dupa mai multe sfaturi din partea mai multor useri am renuntat la grip. Nu prea isi are rostul si mai nou nu il mai folosesc nici la alti pesti ... bagaj in plus doarranga scrie:n-ai boga, nu existi.![]()
@anem: acum am vazut animalele din galeria ta. picaturi pentru ochi frate...oare nu ti-a fost greu fara super gripul boga?

gigi ... am folosit ceva timp unul ieftin de pe la jaxon. Nu cred ca sarea de 60-70 ron si in mai bine de un an nu am scapat nici un peste cu el. Ba am si tras de un somn de 143cm ca altfel nu reuseam sa il scot plus ca si niste amici l-au mai folosit fara sa se planga. Capul i se roteste iar singura problema care am avut-o a fost cantarul, adica avea momente cand merge la fel cum avea momente cand nu mergea si au fost cazuri in care sticla de 2l de apa cantarea mai putin de un kilogram (testat acasa). Dar am dat vina pe mine pentru ca l-am bagat in apa de nenumarate ori si probabil nu era water-proof.semlecangheorghe scrie: Poi tocmai asta caut si eu,un grip rotativ ,bun si relativ ieftin,adica sa nu fie 40 de roni dar nici peste suta de euro..stii tu unul??Eventual unul cu care ai pescuit si zici ca este ok??
Am gasit de la Rapala ceva dar si acelea la noi pe sit-uri este pe la 400ron sau peste..
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...