GPS pentru delta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

fanelul
veteran
veteran

GPS Delta!

Mesaj de fanelul » 10 Ian 2010, 15:45

Recomandarea mea:
- pda cu GPS (PNA daca stiti/[uteti intra in secventa de boot pentru a instala alte programe)
- oziexplorer.com (program de navigatie GPS, il puteti gasi si pe alte site-uri :oops: )
- google earth pe PC
- gmaps pt PC (program care downloadeaza plansele de harta satelit pe hard drive)
- se unesc plansele de harta
- se transforma in format-ul recunoscut de OZI (este un prog care face si dld si transformarea direct, nu imi amintesc de el)
- se incarca hartile pe PDA pentru OziExplorer.
Da, stiu ca este mult de lucru dar este cea mai buna varianta. Retineti si ca imaginile satelit din Delta sunt cam din 2007-8, deci mai noi decat orice harta gasiti.
"Succesuri"

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 11 Ian 2010, 09:52

@fanelu

ok cu partea de soft, dar cu hardware cum e ?
adica ceva echipamente ... ca nu ma pricep ... :oops:

multumesc

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 12 Ian 2010, 21:40

Cauta ceva simplu daca vrei doar navigatie Delta si auto. Ceva Mio, sau stiu eu..... Important este bateria cat mai mare si display-ul cat mai .....mic. De comparat, de asemenea luminozitatea la soare intre ecrane.
Ce sa zic, is multe de spus......
RX6 & Daiwa SS owner!

iona
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de iona » 18 Noi 2011, 14:04

vezi si la www.....ro au tot felul de gps-uri magellan; pentru Delta e foarte bun 310 si acum are si pret promotional

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 18 Noi 2011, 14:40

...daca nici asta nu e publicitate mascata....
RX6 & Daiwa SS owner!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Noi 2011, 14:54

Am "corectat" link-ul. :twisted:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 18 Noi 2011, 16:09

Way 2 go, Tudor!
Si, chiar daca ma repet, orice junghi de pna pe care se pot pune alte programe decat cele preincarcate functioneaza cu Ozi si cu harti din Google Earth. Are si indicatii vocale deci mai bune sunt PDA-urile caci poti folosi casca pt indicatii vocale si cand suna telefonul sa vorbesti "handsfree". Pe vreme rece nu uitati sa le aratati cat mai putin dispozitivelor "aerul proaspat si rece"!

Imagine

Uploaded with ImageShack.us[/img]
RX6 & Daiwa SS owner!

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 18 Noi 2011, 20:59

nu am avut rabdare sa citesc tot, un smartphone mai rasarit cu android si google maps sau mai bine google earth sunt de f. mare ajutor. chiar daca pozele de satelit sunt mai vechi.
daca nu ai semnal pe telefon in arie, poti browse-ui zona deinteres inainte ca sa o ai in cache-ul google xyz.

la mine a functionat f. bine, chiar neasteptat de bine, verificat recent.

din pacate solutia propusa de mine nu memoreaza trasee. eu ma bazez pe memoria proprie care e de elefant :lol:

ps. elefant.ro :P va rog nu luati ca reclama gluma

Scrie răspuns