GPS pentru delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- junior
mai ai si unele canale in plus pe road, care in realitate nu mai exista.
e bine sa mai intrebi la fata locului, mai ales daca barca nu are motor, sa poti sa campezi la timp, mai ales daca e vara sau primavara, ca e vai de tantari.
S-ar putea ca actualizarile sa mai rezolve din probleme, dar nu bag manan foc.
e bine sa mai intrebi la fata locului, mai ales daca barca nu are motor, sa poti sa campezi la timp, mai ales daca e vara sau primavara, ca e vai de tantari.
S-ar putea ca actualizarile sa mai rezolve din probleme, dar nu bag manan foc.
Eu am un combi sonar / gps . Pentru pescuit mi se pare o optiune buna. Inainte de a pleca in Delta, daca merg pe trasee noi, imi scot coordonatele intersectiilor de canale si a intrarilor/iesirilor din lacuri de pe Goagle Ahrt (cum ar zice unii- corect google earth). Precizia a fost permanent mai buna de 10m, ceea ce e absolut satisfacator.
Daca intru intr-o japsa imi marchez la fata locului punctul de intrare(waypoint) . Traseul e afisat si memorat pentru 1000 puncte, fiecare punct fiind stabilit la un interval setabil de timp ( de exemplu succesiune de puncte de pe un traseu din 10 in 10 secunde). Il folosesc de vreo 3 ani si nu am avut nici cea mai mica surpriza.
Am luat pina acum doua sonare de pe www.fishfinder-store.com . Au livrat in Romanica fara probleme si au fost cam 40% mai ieftini ca firmele de la noi si 25% mai ieftini ca cele din Germanica. Daca va tine punga orientati-va spre cele cu side scan, se pare ca e o adevarata revolutie in pescuit, vezi aproape ca o poza si crengile pomului pe linga care misuna dungatii.
Daca intru intr-o japsa imi marchez la fata locului punctul de intrare(waypoint) . Traseul e afisat si memorat pentru 1000 puncte, fiecare punct fiind stabilit la un interval setabil de timp ( de exemplu succesiune de puncte de pe un traseu din 10 in 10 secunde). Il folosesc de vreo 3 ani si nu am avut nici cea mai mica surpriza.
Am luat pina acum doua sonare de pe www.fishfinder-store.com . Au livrat in Romanica fara probleme si au fost cam 40% mai ieftini ca firmele de la noi si 25% mai ieftini ca cele din Germanica. Daca va tine punga orientati-va spre cele cu side scan, se pare ca e o adevarata revolutie in pescuit, vezi aproape ca o poza si crengile pomului pe linga care misuna dungatii.
Fir intins si happy bubbles !
Diver
Diver
-
- veteran
-
- junior
-
- veteran
Salutare!
Eu il am pe asta: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Si il folosesc pe post de echipament de bord la barca
(distanta, viteza...) pe post de busola(directie, elevatie) pe post de solunar(iti da fazele lunii si dispozitia pestilor) si intr-un final pe post de GPS.
INSA daca se asteapta cineva sa fie ca GPS-ul din masina unde ai harta si iti zice ala "atension, for PIKE take the next left" o sa fie dezamagit...
In schimb daca ai o harta la tine si iti faci si temele cuminte si iti pui cateva POI-uri te descurci de minunte cu asa ceva. In plus e si antisoc, antiacvatic si mai si pluteste

Eu il am pe asta: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Si il folosesc pe post de echipament de bord la barca

INSA daca se asteapta cineva sa fie ca GPS-ul din masina unde ai harta si iti zice ala "atension, for PIKE take the next left" o sa fie dezamagit...
In schimb daca ai o harta la tine si iti faci si temele cuminte si iti pui cateva POI-uri te descurci de minunte cu asa ceva. In plus e si antisoc, antiacvatic si mai si pluteste

Spining....Prea bun ca sa fie light...