GPS pentru delta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 20 Noi 2009, 17:05

la catfish spune "straight down" :lol:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 21 Noi 2009, 00:09

Armand scrie:Salutare!

Eu il am pe asta: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Si il folosesc pe post de echipament de bord la barca :lol:(distanta, viteza...) pe post de busola(directie, elevatie) pe post de solunar(iti da fazele lunii si dispozitia pestilor) si intr-un final pe post de GPS.

INSA daca se asteapta cineva sa fie ca GPS-ul din masina unde ai harta si iti zice ala "atension, for PIKE take the next left" o sa fie dezamagit...

In schimb daca ai o harta la tine si iti faci si temele cuminte si iti pui cateva POI-uri te descurci de minunte cu asa ceva. In plus e si antisoc, antiacvatic si mai si pluteste
:wink: :lol:
Este f interesant pretul, dar din cate inteleg eu de pe Cabelas , aparatul asta nu-ti afiseaza efectiv o harta , ci mai mult niste coordonate si eventual o trasa intre niste coordonate . Coordonatele astea le scoti de pe google earth , spre exemplu ?? si probabil ca memoreaza un traseu cu POI-urile in asa fel incat sa te poti intoarce ?

salar felix
junior
junior

Mesaj de salar felix » 21 Noi 2009, 00:34

Daca vrei gps-uri garmin la preturi bune, care sa suporte road 2000, si sa fie utilizabil, cauta pe site-urile din uk. Asa te costa si transportul putin si nu platesti taxe suplimentare. Informatii suplimentare cu mp.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 21 Noi 2009, 00:42

Armand scrie:la catfish spune "straight down" :lol:
Si l-ai ascultat ? :lol: :lol: :lol:

Apropo, "pestisorul" din pozuca e a' matale ? Seamana a bully frumos!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 24 Noi 2009, 10:59

ANDREI RIGA scrie:
Este f interesant pretul, dar din cate inteleg eu de pe Cabelas , aparatul asta nu-ti afiseaza efectiv o harta , ci mai mult niste coordonate si eventual o trasa intre niste coordonate . Coordonatele astea le scoti de pe google earth , spre exemplu ?? si probabil ca memoreaza un traseu cu POI-urile in asa fel incat sa te poti intoarce ?
Cum am mai spus, el este "GPS de Navigatie" si fiind gandit sa mearga pe mari oceane, lacuri mari...nu prea avea nevoie de o harta.

In schimb daca il folosesti impreuna cu o harta, si ii mai pui si niste POI-uri, e o unealta foarte folositoare!
ANDREI RIGA scrie: Apropo, "pestisorul" din pozuca e a' matale ? Seamana a bully frumos!
Care poza?!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 24 Noi 2009, 16:59

asta mica de sub numele matale, parca avatar i spune !

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 24 Noi 2009, 17:09

E doar gasita pe net insa am un Pitt frumos(fetitza)

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 24 Noi 2009, 17:16

Sa-ti traiasca !!!!!! Eu am un bullmastiff, frate cu asta din poza ta !! baiat , si merge pe 2 ani !!!

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 25 Noi 2009, 13:33

Am un PDA cu GPS si am gasit la Google Earth varianta pentru mobil ce poate fi descarcata gratuit, iar in combinatie cu GPS-ul iti afiseaza pozitia curenta! Cred ca in aceasta combinatie e unealta perfecta pentru orientare in Delta si nu numai! (ps.: sunt aceleasi ortofotograme ca si in cazul Google Earth pentru PC..........a si mai ai nevoie si de o conexiune 3G sau GPRS).

byteworks
junior
junior

Mesaj de byteworks » 25 Noi 2009, 16:25

In cazul acesta o solutie mai buna este Mobile GMaps, se pote pre-descarca partile necesare pe PC/legatura broadband de Internet, si muta pe PDA pentru utilizare fara acces Internet.

Scrie răspuns