folositi...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Noi 2007, 16:24

Acu ce sa mai zicem, daca n-ai intrebat inainte: sa le folosesti sanatos! Si sa ne povestesti cate stiuci ai scos pana sa se rupa.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Noi 2007, 22:54

sa inteleg ca nus de treba, :wallbash: , eu leam vazut firave dar no, e kevlar,si stim bine ce se face cu el, dar stiuca poate nu stie, si no intereseaza!
haide spuneti, e buna sau nu ? :?: :?: :help:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 09 Noi 2007, 11:41

hai domnu mihai,termina fraza, sa stiu si eu sa nu pun vreun vobler de citeva sute de mii si sa ma trezesc cu el dus , in gitul dintoasei, o sa fac rau si ei da si mie :lol: ,macar a doua oara nu mai cumpar! :datz: :headbash: !ca asa omu invata , ori din experienta lui, ori din experienta altuia, daca se poate informa! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

horia flucus
veteran
veteran

Struna e foarte eficienta

Mesaj de horia flucus » 11 Noi 2007, 01:22

Eu folosesc atat strune de wolfram ptr biban la twister sau cicada dar si ptr avat,nu de alta da am avut ocazia sa iau o marlitza la poper care si-a inchis falcile cu ancora mea .Daca inghitea,adio vobler. wallbash
Pentru linguri mari folosesc strune facute de mine din kevlar dispus pe rola de 5 m . E scump dar poti sa-ti faci strune oricat de lungi vrei si nu e riscul sa-si treaca monofilamentul dupa upercul in timpul drilului si sa plece cu lingura ta :cooler: ...
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 11 Noi 2007, 10:23

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Noi 2007, 10:45

si de unde le procuri???
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 11 Noi 2007, 10:58

Eu le-am luat anul trecut cand am fost in Franta, din magazinul Decathlon.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Noi 2007, 11:04

eu raman la strunele mele din fluorocarbon(seaguar leader material de 30lb ptr marle, o sa incerc si unul de 50 si 80lb sa vad cum se comporta)

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 11 Noi 2007, 11:08

Mai am, tot din Franta, un Drachko Kevlar, asta e doar kevlar fara tresa metalica, e ok si e chiar ca un fir multifilament, gros cam cat un power pro de 20lbs, negru. Il folosesc mai mult cand dau la jig pe rau ca daca intra o stiuca e mai bun ca multifilamentul dar am mai patit cu o struna de asta ca mi-a taiat o stiuca pe care o aproximez in jur de 3-4kg. Era si struna mai veche, deja avea cateva partide.

Scrie răspuns