Daca dai cu strunele de la Energofis ai grija sa nu patesti ca si Sabin Buzatu in concurs la Ghioroccipic scrie:pe site-ul lui berti sunt niste strune care sunt meseriase si nu prea afecteaza evolutia nalucii sunt din wolfram si sunt foarte moi,mai sunt unele la fel la energofish,din astea folosesc eu!!!Daca dai cu twistere mici sau voblere mici fara struna poti sa-ti iei adio de la ele![]()
![]()
folositi...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
am ajuns sa pun struna chiar si cand pescuiesc la biban,m-a executat o cumatra de am vorbit singur juma de ora si am bagat tigari la foc automat
acuma pe bune,pune frate struna de wolfram,subtire,ieftina = 1leu,decat sa plangi dupa aia.
anul asta am pierdut cele mai mari capturi ale mele la stiuca din cauza lipsei strunei,si nu cautam stiuca in mod special
acuma pe bune,pune frate struna de wolfram,subtire,ieftina = 1leu,decat sa plangi dupa aia.
anul asta am pierdut cele mai mari capturi ale mele la stiuca din cauza lipsei strunei,si nu cautam stiuca in mod special
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Daca folosesti wobblere lungi nu e neaparat sa pui struna. In cazul twisterelor , shadurilor cel mai bine pune struna.MARIUS POPA scrie:e posibil, insa eu am pus punctul doar pe vobler si twister,daca te deranjeaza cu respect nu mai raspunde!bine adi777!
nu toti is mestri ca tine!
numai bine baieti!![]()
![]()
TEAM ATOM
- MARIUS POPA
- veteran

pai asai, decit sa injuri si sa sudui mai bine urmezi sfatul:paza buna trece primejdia rea!
mersi baieti, o sa urmez sfatul vostru cu precadere!
fir intins!
mersi baieti, o sa urmez sfatul vostru cu precadere!
fir intins!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Poti folosi strune de la Cannele sau Technipeche ... strune care sunt foarte maleabile (impletite din fire metalice si textile) - se pot face noduri aproape ca si cu un fir mono (sau se pot folosi bride) - sunt in diferite variante de rezistenta - 4 - 6 - 8 - 10 - 15kg - etc.
S'altare și bunăstare !
ascultati pe mine..care nu pescuiesc la stiuca..din niste motive ascunse...
am prins o singura marlitza la lingura... in 20 de ani....si mi-a taiat de vreo 5 ori..dar cu o viteza...de credeam ca si-au luat pestii cuttere

am prins o singura marlitza la lingura... in 20 de ani....si mi-a taiat de vreo 5 ori..dar cu o viteza...de credeam ca si-au luat pestii cuttere
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Toata vara am pescuit fara strune(la vobler), si am avut noroc...nu mi-a taiat nici o stiuca...de ceva timp insa am descoperit strunele de wolfram care sunt extraordinar de flexibile si de discrete si cred ca din punctul de vedere al acestor doua atribute sunt imbatabile....dar...am constatat ca au si un neajuns ( cel putin cele pe care le folosesc eu ) au o "memorie' foarte mare....se deformeaza foarte usor, uneori se incretesc...nu a fost singular cazul cand dupa un drlill, cu stiuca in barca, am constatat ca struna a devenit inutilizabila din cauza faptului ca s-a deformat, probabil din cauza tensiunii la care a fost supusa...in medie folosesc cam 2-3 strune pe o partida. In alta ordine de idei, eficacitatea strunei este relativa...unui prieten de al meu, i-a intrat o hartapana care i-a muscat peste struna si dusa a fost cu tot cu vobler... Cu toate acestea, parerea mea este ca in ceea ce priveste voblerul, struna este o necesitate... Cu caucioace nu prea dau...
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com