folositi...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 03 Noi 2007, 00:32

cipic scrie:Esti norocos inseamna :lol: ori dai in ape mai putin populate cu stiuca!!!Probabil ca pe twistere scrii mare ''Rezervat pt salau'' :)
Te asigur ca apele in care pescuiesc colcaie de stiuca...cred ca am avut noroc...twisterele le folosesc mai mult la avat si trebuie sa recunosc ca in ceea ce priveste salaul, nu stapanesc prea bine tehnica....(inca)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Noi 2007, 10:51

adevarul e ca patania e mama tuturor invataturilor, mai bine sa ti se intimple o data , decit de mai multe ori si sa nu ai solutii, deci, daca poti sa intrebi pe a;tcineva , parerea mea ca nu e o rusine!
8) , rusine e cind nu faci nimica, !eu mai sper anul asta sa mai prin pe mures, dar cine stie cind , daca nu scade!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Noi 2007, 13:10

shootgun scrie:Toata vara am pescuit fara strune(la vobler), si am avut noroc...nu mi-a taiat nici o stiuca...de ceva timp insa am descoperit strunele de wolfram care sunt extraordinar de flexibile si de discrete si cred ca din punctul de vedere al acestor doua atribute sunt imbatabile....
vezi ca si un pretin leo descoperit , pana io taiat una de 6K (sa fie vro 2 ani d'atunci) dupa 2 minute de dril :cry: Poc struna la jumate , chiar la inceputul partidei ne minunam ce flexibile si moi si faine is , leam rontait otzara in gura sa vedem daca merita (simteai insertiile de metal intre dinti) , dar iote ca no fu sa fie, dupa ce drilui un peste timp de 2 min sil plimbi prin fata ta si la un moment dat fara fortzare face POC struna :? amu nush daca o avut 6K ca ma ajutat sa scot una de 8K (struna clasica verde cu 0.7lei Jaxon inghitita pana la jumate - inutilizabila porma pe motiv de indoire din punctul de unde ii iesea din gura ) si a zis ca samana mai degraba cu aia stuk deo ratato :oops:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 03 Noi 2007, 13:14

pikeman scrie: vezi ca si un pretin leo descoperit , pana io taiat una de 6K (sa fie vro 2 ani d'atunci) dupa 2 minute de dril
Se mai intampla pikemane...se mai intampla....Da lasa ca si-a scos Dan parleala cu alta okazie... :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Noi 2007, 13:23

shootgun scrie:
pikeman scrie: vezi ca si un pretin leo descoperit , pana io taiat una de 6K (sa fie vro 2 ani d'atunci) dupa 2 minute de dril
Se mai intampla pikemane...se mai intampla....Da lasa ca si-a scos Dan parleala cu alta okazie... :wink:
nui Dan :oops:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 03 Noi 2007, 13:26

pikeman scrie:
Nu te contrazic...da io stiu ca si el a furat-o odata...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Noi 2007, 13:31

shootgun scrie:
pikeman scrie:
Nu te contrazic...da io stiu ca si el a furat-o odata...
la "Pantofashu" DA :lol: :wink: domne ce informat esti....fishi fishi fishi...there's something fishi in here :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 03 Noi 2007, 13:34

pikeman scrie:
la "Pantofashu" DA :lol: :wink: domne ce informat esti....fishi fishi fishi...there's something fishi in here :lol:
Ce sa-i faci...umbla vorba... :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 03 Noi 2007, 13:42

Toate ca toate...acuma ziceti si voi, care credeti ca este cea mai buna struna dintre toate? :roll:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Noi 2007, 15:12

am luat niste strunde de kevlar!
pareri:
-bune
-proaste
-derizorii!
mai ales ca am dat 2,5 ron per bucata!,hmmm :!:
ce ziceti! :?: 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns