folosesti mincioc???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
oricum,daca nu pot cara minciog dupa mine,e mai bine cu grip la centura,decat sa-l apuc cu mana de ceafa sau branhii,unii sunt alunecosi rau
si in clipa in care-i apuci da strechea-n ei.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- exu...
- utilizator constant
I'am vazut pe Sandulita, pe participantii la concurs, cu si fara...am vazut cum unii aveau un mincioc scurtut, ca de pastrav, altii aveau mincioc mare, ca de crap(da' nu cel mai mare), iar altii nu aveau deloc...am vazut un concurent, care a stat 3-5 min cu un mare salau, l'a adus intr'un sfarsit in spatele barcii, iar indata ce l'a atins cu mana, acesta s'a zbatut...rezultatul, pestele a scapat...cand am ajuns langa el, l'am intrebat pt ce nu are mincioc, iar el mi'a raspuns ca nu foloseste niciodata, iar "scaparea" care avusese loc mai devreme, parea sa nu'l afecteze...ulterior, am auzit ca el a fost castigatoru' mansei intai pe Sandulita...Sorin scrie:chestia e ca in cele mai multe cazuri iti dai seama cand nu-l ai sau cand e nedesfacut sau prea departe de tine

ÃŽmi plac peştele...
- johnnybravo
- Moderator
daca intentionezi sa pastrezi pestele iti recomand o metoda un pic barbara dar extrem de eficienta si fara probleme de intepaturi: branhiile sunt prinse de partea anterioara pin ceva membrana care poate fi strapunsa cu degetele relativ usor. Partea aceea anteriora se prinde de mandibula prin ceva tendoane foarte rezistente la zbicituri/greutatea pestelui, lucru valabil cel putin la rapitori si caras, la patica in skimb nu o recomand pt ca risti sa sa se rupa complet si sa pierzi pestele in apa.Michael scrie:oricum,daca nu pot cara minciog dupa mine,e mai bine cu grip la centura,decat sa-l apuc cu mana de ceafa sau branhii,unii sunt alunecosi rausi in clipa in care-i apuci da strechea-n ei.
Exista totusi un singur dezavantaj, pestele moare foarte repede chiar daca sta in apa...exceptie face carasul care cred ca traieste bine-mersi si pe uscat

in general nu folosesc mincioc, prefer sa scot pestele cu mana.
Insa am in masina un micioc cu coada lunga care-l iau dupa mine cand merg in locurile cu mal inalt si unde nu pot ajunge la apa. Gripul pare foarte misto, insa de pe un mal de mai mult de 2 metrii inaltime nu prea ai ce face cu el, mai bun pare un micioc cu coada lunga. In schimb cand ies cu barca tot timpul imi promit ca iau si un micioc cu mine si tot timpu-l uit
Asa ca ramane tot mana
Probabil ca din barca as prefera un grip....
Insa am in masina un micioc cu coada lunga care-l iau dupa mine cand merg in locurile cu mal inalt si unde nu pot ajunge la apa. Gripul pare foarte misto, insa de pe un mal de mai mult de 2 metrii inaltime nu prea ai ce face cu el, mai bun pare un micioc cu coada lunga. In schimb cand ies cu barca tot timpul imi promit ca iau si un micioc cu mine si tot timpu-l uit

Si acu intrebarea de baraj
esti pe dale, unghi de aprox 50 grade, apa scazuta peste noapte juma de metru, deci dala umeda, folosesti minciog? ... sau faci o baie dupa peste?

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Asezi minciocul pe dale in spatele tau (de obicei in dreptul salciei pitice) si cand a intrat ori Cata ori Sprosalmo... vine si te ajuta....pikeman scrie:Si acu intrebarea de barajesti pe dale, unghi de aprox 50 grade, apa scazuta peste noapte juma de metru, deci dala umeda, folosesti minciog? ... sau faci o baie dupa peste?
![]()
![]()

E bine asa?
- alex dan
- utilizator constant
eu nu folosesc mingiog la spin! toti pestii ii iau cu mana, chiar si cand dau de pe mal.
inca nu am scapat nici unul...
inca nu am scapat nici unul...

fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073