folosesti mincioc???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
frate pe mine era sa ma manance la propriu o haita de caini care ma inconjurasera - eram cam 20. Noaptea pe Mihai bravu in Buc. Norocu meu ca a trecut unu cu un mertan ultimu racnet (pe vremea aia), si acum il tin minte, era negru frumos, care cand a vazut faza a oprit, a dat inapoi si a urcat pe trotuar in ei, m-a luat si m-a lasat la 1 km mai incolo.... eram atat de intepenit ca de abia am balmajit un multumesc...
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
- veteran
-
- utilizator constant
parca tot e mai placut sa scoti pestele cu mana decat sa cari tot felul de mincioace,gafe sau mai stiu eu ce ,dupa tine,mai ales daca faci la o partida de pescuit 10-15km.Da, pe dalele de care era vorba chiar ai nevoie de un mincioc sau mai ai varianta sa cobori foarte aproape de apa,sa cauti una din gaurile din dale in care sa-ti proptesti un picior pentru sprijin .O baie nu e exclusa!!!!!!!Sa nu fie numai in curent puternic.
Vreme buna ,fir intins !
Esti cam artzagos Pikeman......[/quote]fishi scrie:[![]()
![]()
aaaa singurul care m-a mai ajutat la treaba asta a fost marius_m_xxx, asa ca nu-i bine, cu Spro si Cata n-am mai fost de mai bine de 5 luni asa ca....- nu vorbi fara sa sti -
e mai bine
am cam fost, recunosc, si-mi cer scuze...restu tiam trimis pe privat
P.S. nici eu nu il car decat la dale, ca restu partidelor de pescuit se intaind pe km intregi si un minciog e incomod, in cazul acesta ii scot cu mana, dupa o obosire prealabila stau cuminti

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- alex dan
- utilizator constant
tot in legatura cu cainii
cand stateam la bloc avam si eu probleme.
cainii ma cunosteau treceam toata ziua pe langa ei, dar noptea cand veneam acasa si in special dimineatza cand mergeam la pescuit aceeasi caini parca nu ma mai cunosteau. nu exista data sa nu sara la mine! pana la urma smecheria am rezolvato purtand cu mine tot timpul cate ceva in bun de mancare in buzunar, mergea si cu coaja de paine si ma lasau in pace!
de curand mam mutat la casa si iara am dat de caini, care ma latrau tot timpu, deja ma dispera chestiile astea ingrozitor.
dar iam "rezolvat" repede

cand stateam la bloc avam si eu probleme.
cainii ma cunosteau treceam toata ziua pe langa ei, dar noptea cand veneam acasa si in special dimineatza cand mergeam la pescuit aceeasi caini parca nu ma mai cunosteau. nu exista data sa nu sara la mine! pana la urma smecheria am rezolvato purtand cu mine tot timpul cate ceva in bun de mancare in buzunar, mergea si cu coaja de paine si ma lasau in pace!
de curand mam mutat la casa si iara am dat de caini, care ma latrau tot timpu, deja ma dispera chestiile astea ingrozitor.
dar iam "rezolvat" repede

fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
- Dornea Ionut
- senior
Care sunt caracteristicile unui minciog de spinning?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

- mihaimircea
- veteran
actiune extra-fastDornea Ionut scrie:Care sunt caracteristicile unui minciog de spinning?

lasand gluma laoparte, nu cred ca exista o caracteristica speciala. Ochiurile trebuie sa fie mici, descurci mai usor ancora/jigul din plasa. Ca lungime te orientez dupa locurile unde pescuiesti, cel mai bine e sa fie cu coada telescopica. Daca te crezi in stare sa strunesti bine un peste cand esti din barca poti sa-ti iei si mincioc de muscar. Ca deschidere in functie de speciile si marimea pe care obisnuiesti sa le schimbi, oricum undeva la 1/3-1/2 din alea de crap.
Eu folosesc un mincioc Okuma, coada telescopica, plasa deasa, era ~400 mii acum un an juma la Arrow.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- alexandru varga
- utilizator constant
minciogul