folosesti mincioc???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 18 Noi 2006, 19:14

Adelin scrie:Ca sa se merite sa cari mincioc dupa tine la fiecare partida de pescuit, trebuie sa prinzi si sa faci din asta un obicei nu sa se intample doar ocazional. :lol:
Acu', depinde de fiecare... ce'si propune omu' pe ziua respecftiva... :wink:
ÃŽmi plac peştele...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Noi 2006, 07:28

poti sa-ti propui multe,daca apa nu-ti ofera nik in ziua respectiva,poti sa-l chemi si pe tata lui rex hunt ca se face de cacao...ca sa afirmi ca mergi la sigur ca prinzi intr-o zi de pescuit tre' sa mergi in locuri adevarate,dar nici acolo nu e 100% sigur.
cel putin aici la noi,in judet,mergem la pescuit sa incercam sa prindem ceva... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 19 Noi 2006, 07:37

Adelin scrie:Ca sa se merite sa cari mincioc dupa tine la fiecare partida de pescuit, trebuie sa prinzi si sa faci din asta un obicei nu sa se intample doar ocazional. :lol:
Din pacate mi-am format acest obicei sa iau intotdeauna minciogul cu mine,ca doar,doar din cand in cand si-o data toamna, voi prinde si eu peste si sa nu am scuza ca l-am scapat din lipsa minciogului.

Odata in primavara acestui an mi-am uitat betele acasa ,dar nu am uitat....minciogul,noroc ca mergeam impreuna cu Claudiu si el avea mai multe bete si mi-a dat unul mie sa pot pescui.....

Jean Scurtu

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Noi 2006, 20:29

Jean Scurtu scrie:
Din pacate mi-am format acest obicei sa iau intotdeauna minciogul cu mine,ca doar,doar din cand in cand si-o data toamna, voi prinde si eu peste si sa nu am scuza ca l-am scapat din lipsa minciogului.

Odata in primavara acestui an mi-am uitat betele acasa ,dar nu am uitat....minciogul,noroc ca mergeam impreuna cu Claudiu si el avea mai multe bete si mi-a dat unul mie sa pot pescui.....

Jean Scurtu

....rari, dar mari! :lol: :lol: :lol:

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 29 Noi 2006, 20:41

Superbe poze nea JEAN.Se vede ca-s din alta lume .
Vreme buna ,fir intins !

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 29 Noi 2006, 21:00

marcel v scrie:Superbe poze nea JEAN.Se vede ca-s din alta lume .
Marcel,

Ma bucura ca un "conjudetean'de-al meu(chiar daca eu acum sunt aici ,tot "brasoveano-oradean" ma consider)le apreciaza si ma bucur de asemenea la maxim ca am avut ocazia sa traiesc si in alta lume ,nu numai acasa.

Numai bine,

Jean Scurtu

Scrie răspuns