discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
exu...
- utilizator constant

-
Adelin scrie:Ca sa se merite sa cari mincioc dupa tine la fiecare partida de pescuit, trebuie sa
prinzi si sa faci din asta un obicei nu sa se intample doar ocazional.

Acu', depinde de fiecare... ce'si propune omu' pe ziua respecftiva...

ÃŽmi plac peştele...
-
Michael
- Moderator

poti sa-ti propui multe,daca apa nu-ti ofera nik in ziua respectiva,poti sa-l chemi si pe tata lui rex hunt ca se face de cacao...ca sa afirmi ca mergi la sigur ca prinzi intr-o zi de pescuit tre' sa mergi in locuri adevarate,dar nici acolo nu e 100% sigur.
cel putin aici la noi,in judet,mergem la pescuit sa incercam sa prindem ceva...

-
Jean Scurtu
Adelin scrie:Ca sa se merite sa cari mincioc dupa tine la fiecare partida de pescuit, trebuie sa

Din pacate mi-am format acest obicei sa iau intotdeauna minciogul cu mine,ca doar,doar din cand in cand si-o data toamna, voi prinde si eu peste si sa nu am scuza ca l-am scapat din lipsa minciogului.
Odata in primavara acestui an mi-am uitat betele acasa ,dar nu am uitat....minciogul,noroc ca mergeam impreuna cu Claudiu si el avea mai multe bete si mi-a dat unul mie sa pot pescui.....
Jean Scurtu
-
Adelin
- Moderator

Jean Scurtu scrie:Adelin scrie:Ca sa se merite sa cari mincioc dupa tine la fiecare partida de pescuit, trebuie sa

Din pacate mi-am format acest obicei sa iau intotdeauna minciogul cu mine,ca doar,doar din cand in cand si-o data toamna, voi prinde si eu peste si sa nu am scuza ca l-am scapat din lipsa minciogului.
Odata in primavara acestui an mi-am uitat betele acasa ,dar nu am uitat....minciogul,noroc ca mergeam impreuna cu Claudiu si el avea mai multe bete si mi-a dat unul mie sa pot pescui.....
Jean Scurtu
....rari, dar mari!

-
marcel v
- utilizator constant

-
Superbe poze nea JEAN.Se vede ca-s din alta lume .
Vreme buna ,fir intins !
-
Jean Scurtu
marcel v scrie:Superbe poze nea JEAN.Se vede ca-s din alta lume .
Marcel,
Ma bucura ca un "conjudetean'de-al meu(chiar daca eu acum sunt aici ,tot "brasoveano-oradean" ma consider)le apreciaza si ma bucur de asemenea la maxim ca am avut ocazia sa traiesc si in alta lume ,nu numai acasa.
Numai bine,
Jean Scurtu