mai e mult pana duminca sa merg si eu la biserica?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
corect , de aici diferenta , insa cine citeste si nu stie conditiile , poate trage concluzii gresitetoni f scrie:@ sorin
stiu bro' ca pescuiesti cu amandoua, dar tu bagi balta multa iar eu salbaticie multa ....
Mai incet , omule , mai incet , se presupune ca esti ardelean ce dracu te repezesti asaSorin scrie: si nici un PE de 15 rupandu-se sub 15
Zici tu ceva acolo... Vezi ca este un varivas de 100lb pentru dat cu betzele alea de fibra de sticla x-fast da-i 23.000,00 yeni rola... ouch! Cam scump...zamfi scrie:Fain de tot topicul asta!Boboc!
Eu fiind mai de la tara ,am dat azi cu PP de 10 lbs si am "smuls" efectiv si tarat pe mal,din Mures , o haina de iarna ,gen pufoaica ,namolita rau...No zis nici pas!Noroc ca nu era si proprietarul in ea ca atunci cred ca-mi trebuia Varivasul ala...
deci nu stiu ce se presupune da -s fagarasean clarSF scrie:Mai incet , omule , mai incet , se presupune ca esti ardelean ce dracu te repezesti asaSorin scrie: si nici un PE de 15 rupandu-se sub 15![]()
![]()
Daca ii careva care crede ca japonezi nu mint pentru ca is japonezi , va reamintesca ca aceasta **** mentala functiona la greu cu americanii si firele americane , deasemenea pe acest forum , timpu insa o ma asezat lucrurile