fir textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Nu e rotund sub 10 lb......crede-am ca lumea stie asta.ULK scrie:Vali...singurul lui(PP) defect e grosimea? Ca este plat , nu mai e o problema? Pentru mine nu e foarte deranjant, dar parca am citi pe undeva, ca tu folosesti doar rotunde. Daca ma insel , scuze.
Eu am folosit PP doar peste 10 lb chiar cel mai bina m-am impacat ce 15 lb.

Crede-ma ca ma deranjeaza foarte tare un fir plat pe care-l vad rasucit in fata ochilor....asa am patit din pacate cu acel fir Varivas ....daca il vrei ti-l ofer la jumate pret .....ipsesc doar vre-o 10 m (max)...

Ti-l dau cu placere.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
-
- veteran
- danielcocea
- veteran
nu e vorba doar ca e deranjant in fata ochilor acel fir plat...eu zic ca mai e o alta chestie foarte importanta la pescuitul salaului ca firul sa fie rotund...."ciocanul" asa zisa trasatura salaului se pierde intr un fir plat mult mai repede decat intr unul rotund...pe 10 lb nu se simte la fel ca pe 5 , sau 8 lbs...e mult mai senzitiv de la 10 lb in sus....valistrati scrie:Nu e rotund sub 10 lb......crede-am ca lumea stie asta.ULK scrie:Vali...singurul lui(PP) defect e grosimea? Ca este plat , nu mai e o problema? Pentru mine nu e foarte deranjant, dar parca am citi pe undeva, ca tu folosesti doar rotunde. Daca ma insel , scuze.
Eu am folosit PP doar peste 10 lb chiar cel mai bina m-am impacat ce 15 lb.![]()
![]()
![]()
Crede-ma ca ma deranjeaza foarte tare un fir plat pe care-l vad rasucit in fata ochilor....asa am patit din pacate cu acel fir Varivas ....daca il vrei ti-l ofer la jumate pret .....ipsesc doar vre-o 10 m (max)...![]()
Ti-l dau cu placere.![]()
![]()
![]()
Vali, poti sa specifici cam care sunt modelele pe care le stii ca nu sunt rotunde? Intreb pt. ca Varivas este printre putinele brand-uri pe care nu le-am incercat. Voiam sa-mi iau o prima rola, pt. impresie, dar n-as vrea sa incep cu cea mai proasta varianta. Sau, sa te intreb invers, care ar merita incercat?valistrati scrie:Atentie si la Varivas ...sunt modele care nu sunt rotunde .
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- veteran
Musti ,Varivas e firma Japoneza de renume despre care am citit ca face super fire ,mai ales pt Bass....Musti scrie:Vali, poti sa specifici cam care sunt modelele pe care le stii ca nu sunt rotunde? Intreb pt. ca Varivas este printre putinele brand-uri pe care nu le-am incercat. Voiam sa-mi iau o prima rola, pt. impresie, dar n-as vrea sa incep cu cea mai proasta varianta. Sau, sa te intreb invers, care ar merita incercat?valistrati scrie:Atentie si la Varivas ...sunt modele care nu sunt rotunde .
Eu m-am grabit atunci cind am cumparat acea rola de Varivas galben -fluo pt. ca aveam nevoie repede pt a pescui la un antrenament pe V.Argovei....
Firul costa 85 lei ,este cel mai ieftin fir Varivas comercializat in RO.dar din pacate am constatat ulterior ca este plat chiar daca era de 10 lb.
Am auzit colegi care au cumparat game mai scumpe si care sunt multumiti de fir ....iata citeva exemple :
http://www.fishshop.ro/Products/CustomL ... tegory=202&
Din spusele altora ce 2 fire Avani ar fi cele ok....nu stiu ce sa zic ...mie mi-a trecut sa mai cumpar Variva importat in Romania

Daca imi voi dori vreodata sa pescuiesc cu Varivas imi procur singur de pe siturile Japoneze sau Americane, macar voi sti ce iau.

Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!