Subscriu !!toni f scrie:sonic braid e mai bun decat pp in majoritatea privintelor, cu exceptia abraziunii ...
ca diametru sunt relativ comparabile per aceeasi rezistenta, sonic se arunca mai bine si e mai "simpatic" ca sa zic asa ... nu e rau ...
dar la abraziune, cu toate ca este mult mai bun decat japonezele astea, este sub pp sensibil ....
testat anul asta pe dunare, la scandal![]()
spider nu am testat inca, arata bine asa la ochi, mai subtire decat pp pe aceeasi rezistenta, destul de rotund in sectiune, dar trebuie vazut pe garla ....
la ochi asa pare si mai batzos decat pp , si asta nu e putin lucru
da o sa iau o rola si testez si ultracastu ....
fir textil
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
Eu l-am folosit doar de 2 ori pana acum, dar stai linistit ca m-am interesat de el cam de anul trecut de la mai multi care il detintoni f scrie:@ batman : in general nu deschid gura daca nu am idee despre ce vorbesc![]()
![]()
![]()
@ sorin : ia sa iau mah si io niste samurai de-ala ... daca zici ca e asa meserie
Numai superlative de la toti, o sa mai vedem
Adevarul ca e cam scump, dar...
nu-ti lua ultracast...a pocnit in lanseu de 3 ori consecutiv cu jig de 10g versiunea de 9kg...in agatatura este incredibil de prost....cel mai prost fir ever....vb de versiunea si grosimea astatoni f scrie:sonic braid e mai bun decat pp in majoritatea privintelor, cu exceptia abraziunii ...
ca diametru sunt relativ comparabile per aceeasi rezistenta, sonic se arunca mai bine si e mai "simpatic" ca sa zic asa ... nu e rau ...
dar la abraziune, cu toate ca este mult mai bun decat japonezele astea, este sub pp sensibil ....
testat anul asta pe dunare, la scandal![]()
spider nu am testat inca, arata bine asa la ochi, mai subtire decat pp pe aceeasi rezistenta, destul de rotund in sectiune, dar trebuie vazut pe garla ....
la ochi asa pare si mai batzos decat pp , si asta nu e putin lucru
da o sa iau o rola si testez si ultracastu ....
http://www.xxx.ro/multifilament ... -1346.html
- andriipopa75
- veteran

foarte bun, l-am prins pe cel de 10 lbs la ~80 lei (cans s-a inchis gipo in Craiova), subtire, rotund si rezistent .TopGear scrie:toni f. Cu textil Gamakatsu te-ai intalnit? Mi s-a parut interesant, dar nu l-am cumparat. Era 220 lei rola . Destul de scump.
http://www.xxx.ro/fir-gamaka ... -1347.html
Pont - un fir ieftin si bun (rotund, rezistent) - climax spin line de 0,10, 0,12
Eu am avut galben, de 0,12 si era mai rezistent decat powerpro de 15 lb.
A testat cineva noul sufix 832 ?