fir textil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Mar 2011, 08:16

io nu iau varivase de-astea nici sa ma bati !!!!

se rup ca ata de papiota pe nod, este incredibil ... am testat toate natiile, inclusiv alea scumpe gen aging milky whatever, alea de pese 200 de ron rola , si de la 10 lbs in jos zici ca e panza de paianjen ... se rupe instantaneu fara nici un efort pe palomar sau dublu 8 ...

si la 15 lbs se rupe cu mana goala , fara nici o protectie, mai greu nitel, dar merge ... vere, nu se ezista asa ceva la fire de dai juma de mulineta decenta pe o rola ...

pp de 8 livre care e la diametru cam ca aging ala de 15 lbs, nu-l rupi cu mana goala in nici o instanta ... te tai pana la os cu el si nimic ...

nu mai vb de cel de 10 lb ...

sorin_sorin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin_sorin » 04 Mar 2011, 09:17

power pro rules ! :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Mar 2011, 09:20

bei, tu nu esti plecat ?

:P

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 04 Mar 2011, 10:40

toni f. Cu textil Gamakatsu te-ai intalnit? Mi s-a parut interesant, dar nu l-am cumparat. Era 220 lei rola . Destul de scump.
http://www.xxx.ro/fir-gamaka ... -1347.html

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 04 Mar 2011, 10:56

mie mi se pare ca modelul nou de pp se rupe putin mai usor decat cel vechi;e mai subtire in diametru dar oricum e ok,calitate pret mi se pare nr 1

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 04 Mar 2011, 11:01

toni f scrie:io nu iau varivase de-astea nici sa ma bati !!!!

se rup ca ata de papiota pe nod, este incredibil ... am testat toate natiile, inclusiv alea scumpe gen aging milky whatever, alea de pese 200 de ron rola , si de la 10 lbs in jos zici ca e panza de paianjen ... se rupe instantaneu fara nici un efort pe palomar sau dublu 8 ...

si la 15 lbs se rupe cu mana goala , fara nici o protectie, mai greu nitel, dar merge ... vere, nu se ezista asa ceva la fire de dai juma de mulineta decenta pe o rola ...

pp de 8 livre care e la diametru cam ca aging ala de 15 lbs, nu-l rupi cu mana goala in nici o instanta ... te tai pana la os cu el si nimic ...

nu mai vb de cel de 10 lb ...
Power Pro The best !!!
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 04 Mar 2011, 11:03

Batman. Ai vr sa zici "the best from the worse you can buy here". Ia-ti o rola de Ultracast de la Spiderwire sau un Stren Sonic braid si mai vorbim. Sa nu mergem mai departe, peste oceane. Le gasesti pe ambele in Romania.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Mar 2011, 11:08

sonic braid e mai bun decat pp in majoritatea privintelor, cu exceptia abraziunii ...

ca diametru sunt relativ comparabile per aceeasi rezistenta, sonic se arunca mai bine si e mai "simpatic" ca sa zic asa ... nu e rau ...

dar la abraziune, cu toate ca este mult mai bun decat japonezele astea, este sub pp sensibil ....

testat anul asta pe dunare, la scandal :)

spider nu am testat inca, arata bine asa la ochi, mai subtire decat pp pe aceeasi rezistenta, destul de rotund in sectiune, dar trebuie vazut pe garla ....

la ochi asa pare si mai batzos decat pp , si asta nu e putin lucru :)

da o sa iau o rola si testez si ultracastu ....

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 04 Mar 2011, 11:12

TopGear scrie:Batman. Ai vr sa zici "the best from the worse you can buy here". Ia-ti o rola de Ultracast de la Spiderwire sau un Stren Sonic braid si mai vorbim. Sa nu mergem mai departe, peste oceane. Le gasesti pe ambele in Romania.
Daca as face un top,exact asta ar fi ordinea,dpmdv: 1-PP. 2-Ultracast Spiderwire si 3 - Streen Sonic Braid.
Am facut j'de teste costisitoare si paguboase :evil: Crede-ma :wink:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Mar 2011, 11:13

TopGear scrie:Batman. Ai vr sa zici "the best from the worse you can buy here". Ia-ti o rola de Ultracast de la Spiderwire sau un Stren Sonic braid si mai vorbim. Sa nu mergem mai departe, peste oceane. Le gasesti pe ambele in Romania.
Cu Spiderwire subscriu si eu :wink:
Si daca mergem peste ocean, un super fir Daiwa Samurai Braid, cel de 30 lb e cam ca un PP de 15 lb la grosime...
Vorba unei cunostinte cu privire la Samurai: "Se pisha pe PP" :D
Eu de 4 ani folosesc numai PP si ceva Spiderwire ( ultracast si invizibraid).

Scrie răspuns