fir textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Zi , ca ai aruncat de 100 de ori si tot sarma o ramas? Nu e Sunline, drept , dar nicidecum sarma. Zic sincer , cand am vazut si eu prima data am, ramas masca, de cum se prezita pe rola...sarma intradevar. Dupa prima partida, se transforma..iti zic eu.mda daca va plac sarmele PP e the best
Super PE e matasos, subtire , rotund...ca e cu 20-30 de lei mai scump decat PP...eu zic ca nu e scump...Diferenta aia de bani intradevar se resimt in diferenta de calitate...a si nici nupierde culoare. Momentan cel mai bun fir. Sea Bass e mai scump..dar pare asemanator.
fir textil
E ok si PP dar modelul ala mai vechi,inainte de a lua Shimano compania! Eu am un PP cu care pescuiesc de aproape 5 ani si foarte bun inca!
Dupa cum am mai spus fire care intrunesc multe calitati sunt: SUNLINE SUPER PE si VARIVAS AVANI SEA BASS!

rapala the best vobler in the world
Nu am pescuit deloc cu PP mi-am cumparat doua role de 1500 yards crezand ca o sa fie firul ideal si cand am pus mana pe el le-am dat in pierdere cu 60$,oricum mi se pre aiurea sa astept sa se imoaie dar promit ca o sa fac si treaba asta o sa-mi iau o rola dor sa incerc chestia asta cand mai cumpar ceva de pe cabelas,oricum urmatorul fir care-l voi testa va fi Stren® Sonic Braid 

Ryobi, ULK, eu cred ca voi doi va referiti la Power Pro de grosimi diferite. Power Pro de pana in 10lb (inclusiv) nu e un fir sarmos. La 15lb e acceptabil, de pe la 20lb in sus deja se cam schimba situatia. Cautand un textil pt. pescuit cu jerkbait-uri, am studiat si ce ofera Power Pro la 30-40LB. Niste sarme... 

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Eu am de 15 sau 17 lbs, verde..... parca sunt la fel (am avut pe 2 tamburi, una de 15 si alta de 17... am avut 2 comenzi una era cu stoc 0 si a ajuns impreuna cu cealalta,in acelasi colet, n-am renuntat la el .... adica una e pe fundul muresului acum)
.... Dar dupa cateva zeci de lansari mai pierde din rigiditate...

doar o mica diferenta de vreo 30-40 de leiold_radu scrie:...am citit, bun si ala , super fir , dar tot nu-i mai popular ca si PP-u'taicanoe scrie:Am de doi ani pe un tambur Stren superbraid si in afara faptului ca si-a pierdut mult din culoare e inca super.deocamdata se pare ca PP este unul din cele mai "populare" fire textile si raportul : pret / calitate este unul OK
...sunt cam la acelasi pret

S'altare și bunăstare !