=\Andrei scrie:@ thunder Citeste ca sigur a scris di dr pike ce fir foloseste prin topicurile acelea.
Nu am nimic personal cu tine, dar aceasta discutie cu fire textile apare de fiecare cand apare aproape de fiecare data cu un user nou pe forum, pt ca nu-si face putin timp sa vada ce s-a scris pe forum.
Pe aproape toate forumurile straine la regulament e si o regula(pe care o consider si cea mai importanta) citeste si cauta sa vezi daca nu cumva s-a mai scris despre topicul pe care vrei sa-l incepi. Daca nu-ti convine treaba asta atunci n-ai ce cauta pe acel forum. Exista si linku cautare care te ajuta sa gasesti ce te intereseaza mai usor, fara sa citesti fiecare topic in parte.
Scuzati dac am parut necioplit, dar......nu vreau sa ma uit sa vad cate topicuri care au titlul fire textile sunt pe forum.......
fir textil sau monofilament.avantaje si dezavantaje
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Avantajul unui textil ales bine e acela de a simti mult mai bine evolutia nalucii , structurilor si bineinteles astfel faci un pescuit mai de finete folosindul .
Dezavantajul acestuia este ca in cazul trenului poti sa faci ceva pe el , una ca te rupe de mana in dril , alta ca nu obosesti pestele ca si cu un mono , avand elasticitatea aproape 0 si ai sanse maxime sa ramai fara fir pe tambur , atunci incerci sa fortezi la maxim si uite ca cedeaza in masa , daca trenul inca nu a obosit ( iar asta nu o faci ca si cu un mono ) . + ca se taie rapid in structuri .
iar in cazul ca ai o singura prezentare pe zi iar aia e de tren , te lasi dracului de dat , te apuci de bere si alte cele si injuri toata ziua cum de nu ai fost inspirat
iar in consecinta , in viata mea nu am sa mai dau cu textil pe unde stiu ca umbla baietii grei , ca nu sa mai injur dupaia . mai bine un mono de .35 , .40 ca e mai bine . m-am prostit si eu cu textile , desi si cu mono ai simt destul de bun .
Dezavantajul acestuia este ca in cazul trenului poti sa faci ceva pe el , una ca te rupe de mana in dril , alta ca nu obosesti pestele ca si cu un mono , avand elasticitatea aproape 0 si ai sanse maxime sa ramai fara fir pe tambur , atunci incerci sa fortezi la maxim si uite ca cedeaza in masa , daca trenul inca nu a obosit ( iar asta nu o faci ca si cu un mono ) . + ca se taie rapid in structuri .
iar in cazul ca ai o singura prezentare pe zi iar aia e de tren , te lasi dracului de dat , te apuci de bere si alte cele si injuri toata ziua cum de nu ai fost inspirat

iar in consecinta , in viata mea nu am sa mai dau cu textil pe unde stiu ca umbla baietii grei , ca nu sa mai injur dupaia . mai bine un mono de .35 , .40 ca e mai bine . m-am prostit si eu cu textile , desi si cu mono ai simt destul de bun .
Dupa ultima experienta tind sa-i dau dreptate lui Calone.
Un mono de grosime considerabila si cu putin noroc iti poate aduce "trenul" in galeria personala dar numai in anumite situatii.
Un mono de grosime considerabila si cu putin noroc iti poate aduce "trenul" in galeria personala dar numai in anumite situatii.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
-
- veteran
Eu utilizez Sufix Matrix pro decat pentru ca il gasesc in diametre foarte reduse. La somn Power pro si Tuf line. Le-am citat in dezordine. E cum vrei !Vectrex94 scrie:O intrebare as avea si eu, poate suna cam stupid. Berkley Fireline vs.
Sufix Matrix Pro. Precizez ca vor fi de 0.20, si vor fi folosite la somn. De Berkley am auzit multe, iar Sufix-ul il recomanda un pescar maghiar la somn, Koos Ferenc.Voi ce sfaturi imi dati?