fir textil ( multifilament )

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Sep 2007, 13:49

Power Pro de 8 lbs. si 10 lbs. la vobler si cel de 10 lbs. si la twistere pe baraje si Tuf Line XP de 15 lbs. pt. baraje si mai nou Ripcord de 20 lbs. ca sa mai recuparez din twistere si jig-uri :lol:

Sincer am mai vazut: Fireline(extrem de prost in opinia mea, se scamoseaza extrem de repede), Spiderwire(destul de slabut si asta)...n-am vazut Stren-ul in schimb despre care am auzit numai de bine...

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 22 Sep 2007, 14:48

Poate nu stiu eu prea multe despre firele textile insa am pe lanseta spiderwire din aprilie, pescuiesc in fiecare week-end si nu s-a scamosat aproape deloc...iar la 0,17 mm sa reziste 16,5 kg....nu cred ca ti-ai dori ceva mai mult...parerea mea...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Sep 2007, 00:13

Whiplash si Tuf Line XP . Ce ma enerveaza ii ca nu mai gasesc Whiplash in marimea usuala , mi-au zis ca nu se mai fabrica .
Ma simt mai comod cu Whiplash-u , se desface mai usor la peruci hahaha!!! si nici nu-i asa dispus la peruci ca Tuf Line-u , nodurile ies mai bine dar Tuf Line se lanseaza mai bine si pe aproximativ ( dupa cita umplutura am pus pe tambur si dupa aia firu , aceasi cantitate) aceasi grosime tine mai mult . In timp nu mi-am dat seama cit tine unu sau altu , consum mult si nu apuc anu cu o rola hahaha!!!

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Sep 2007, 17:47

SF-ule, ha, ha, ha, Whiplash, dupa mine, e o eroare de fabricatie. Dar daca iti place iti trimit cu placere cate role vrei. :lol:
Chiar aterizez din Spania si ma mir ca nu gaeseti, ghidul meu nu mai Whiplash avea peste tot. :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Sep 2007, 21:05

[quote="tudor"] ghidul meu nu mai Whiplash avea peste tot. :lol:[/quote]

Normal , daca-i bun hahaha!!! Nu gasesc ala pe care scrie 0,10 , mai gros putin deja se desface .
Tudore , il folosesc pe valuri si vint , cum se imbiba de apa rapidos ( eroare de fabricatie ) ii mai greu decit Tuf Line si nu faci peruci pescuind cu walkere , daca-i calma treaba( asemanator cu apa dulce sa zicem hahaha) dau cu Tuf . Mersi oricum , mai am ceva rezerva .
Zi mai bine daca s-o lipit ceva de sub-walkerele alea , sau nu picteaza nimic in apa dulce .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns