fir
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Cumn nu poti utilza ata iarna????
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Acest produs a fost testat toata iarna ce a trecut , super, nu se umfla ata pe tambur , nu se fac dopuri de gheata pe inele .Initial am crezut ca ata asta este destata pe suprafata si dupa citeva partide nu o mai poti folosii,dar a fost folosita toata iarna si cred ca mai merge o iarna.Pacat ca este lungime mica
.Eu am 2 role inodate pe tambur.

Acest produs a fost testat toata iarna ce a trecut , super, nu se umfla ata pe tambur , nu se fac dopuri de gheata pe inele .Initial am crezut ca ata asta este destata pe suprafata si dupa citeva partide nu o mai poti folosii,dar a fost folosita toata iarna si cred ca mai merge o iarna.Pacat ca este lungime mica

-
- veteran
Tot sticla moale
Ovidiu,
jignitor e ca te porti si ca un baitat de generatie Pro si faci tu preturi la scule si uiti sa dai banii. Si in plus te bagi in seama ca de pescuit mai slabut.
Ce ti-e teama ca se prind baietii ca nu prea sti.
Cu stiutul e o parere doar, mai intai invata sa potrivesti firul cu lanseta. Probelam e ca stiam ca ai luat XML-ul doar din snobism pentru ca pentru salau pe OLt e prea putin puternic si pentru pastrav de lac prea tare.
Manele si manelisti sunt si in pescuit .....si sunt masa.
jignitor e ca te porti si ca un baitat de generatie Pro si faci tu preturi la scule si uiti sa dai banii. Si in plus te bagi in seama ca de pescuit mai slabut.
Ce ti-e teama ca se prind baietii ca nu prea sti.
Cu stiutul e o parere doar, mai intai invata sa potrivesti firul cu lanseta. Probelam e ca stiam ca ai luat XML-ul doar din snobism pentru ca pentru salau pe OLt e prea putin puternic si pentru pastrav de lac prea tare.
Manele si manelisti sunt si in pescuit .....si sunt masa.
-
- veteran
-
- veteran
Cum mai Cristii ,zici ca baiatul nu stie???
andrei-ovidiu
senior member
Data inscrierii: 06/05/2004
Trimis: Mar 03 21, 2006 6:10 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
hai Cristi baga mare tat, detaliaza ca sa pricepem toti, eu stiu deja despre ce este vorba!

andrei-ovidiu
senior member
Data inscrierii: 06/05/2004
Trimis: Mar 03 21, 2006 6:10 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
hai Cristi baga mare tat, detaliaza ca sa pricepem toti, eu stiu deja despre ce este vorba!

-
- veteran
-
- veteran
Toate firele multifilare cu care am pescuit eu absorb o cantitate mai mare sau mai mica de apa care ingheata de indata ce temperatura atinge 0 C. Nu dupa mult tim devin tot mai groase si mai sarmoase pentru ca apa ce vine in contact cu gheata de pe fir ingheata la randul ei. Spun asta nu pentru a ma afla in treaba ci pentru ca si iarna pescuiesc cel putin doua zile pe saptamana, pana se face pod de gheata.mihai.f scrie: Cumn nu poti utilza ata iarna????![]()
Acest produs a fost testat toata iarna ce a trecut , super, nu se umfla ata pe tambur , nu se fac dopuri de gheata pe inele .Initial am crezut ca ata asta este destata pe suprafata si dupa citeva partide nu o mai poti folosii,dar a fost folosita toata iarna si cred ca mai merge o iarna.Pacat ca este lungime mica.Eu am 2 role inodate pe tambur.
E drept ca nu am folosit mutlifilament conceput special pentru pescuitul la temperaturi negative (nu am stiut ca exista).
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Re: fir
[quote="sprosalmorapala"] si tot legat de multifilament ce grosime recomandati pentru pescuitul la avat , salau (lansari f lungi)
:roll:[/quote
Nu conteaza grosimea ci cum se comporta si cit rezista , cum vrei sa-l pescuiesti si unde .
Fir Intins!!!
:roll:[/quote
Nu conteaza grosimea ci cum se comporta si cit rezista , cum vrei sa-l pescuiesti si unde .
Fir Intins!!!