Favorite Solo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Favorite Solo
Nu intelege gresit , nu imi pare rau de loc ca am cumparat-o numai ca este o lanseta care pentru mine se incadreaza intr-o nisa destul de ingusta ,cum am spus eu nu pot scoate maxim din ea decat cu voblere pana in 3,5g, cu jiguri, cum sa zic, am o intarziere suparatoare intre miscarea mainii si plumb ,poate alcineva cu un alt stil si o alta incheietura sa o pescuiasca ok .
------------------------------------------------------------------------
fantasticeinplastic.webnode.ro
Ok. Mulțumesc. Cer detalii fiindcă nu am posibilitatea sa vad cum e și dacă o cumpăr rămân cu ea... 
Am aruncat un ochi și la legend elite L 1,5. - 7 g, inele torzite....

Am aruncat un ochi și la legend elite L 1,5. - 7 g, inele torzite....

OK,daca vrei lasi un nr de telefon ,aici sau mp te sun si iti spun in amanunt .
De ce vrei sa arunci atatia bani pe o lanseta UL. In general lansetele Favorite sunt supradimensionate ca putere. Daca ajungi la magazin pipaie un Nano Lite de la Dragon si ramai cu ceva bani in buzunar.
Nu vreau sa arunc bani tocmai de aceea stau indecis încă, însă doresc o lanseta UL sau L care sa merite 1000 ron... O sa caut niște rewiewuri cu lanseta recomandata de tine dar dacă o ai poate ma ajuți tu...
Mulțumesc
Mulțumesc
M-am documentat puțin. Sunt două lucruri care nu îmi plac.
1. Acțiunea moderat-fast (mi-ar fi plăcut un fast curat)
2. Duce pana în 10g (eu pescuiesc cu max 5g), și nu sunt foarte sigur cum se descurca cu microvoblere/microjiguri
2. Duce pana în 10g (eu pescuiesc cu max 5g), și nu sunt foarte sigur cum se descurca cu microvoblere/microjiguri
Daca ai 1000 lei fa-ti un custom. Asa se justifica banii pe care ii vei cheltui.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Mergi la magazin si pune mana pe bete. Eu am avut Dragonul X-treme 4-21gr si e peste multe bete din categoriile superioare de pret, mai am un Nano Force tot de la Dragon care iarasi e de mare exceptie.dsg scrie:M-am documentat puțin. Sunt două lucruri care nu îmi plac.
Si daca duce 10 gr eu zic ca e mai bine pentru ca e mai puternic decat unul pana in 5 gr. Daca pescuiesti in curent vei constata diferentele.
Problema este ca nu sunt din București iar în Cluj nu exista aceste produse, tocmai de aceea am cerut cat mai multe detalii.
Mulțumesc
Mulțumesc