Favorite Solo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Favorite Solo
O lanseta UL rapida si bine echilibrata este si Rapture Xantya. Pe ea sunt montate inele Fuji Sic KLH, KT si KB precum si mandrina Fuji SKSS.
- andreisavin
- veteran
Realist vorbind, Solo este net superioara unei Xantia...Raportandu-ne strict la componente, pretul Xantiei este mult exagerat.Eram si eu in magazin sambata cand a fost colegul Gogol si s-a uitat la Solo, ma uitasem si eu inainte la ea si intr-adevar este intr-un fel...eu as spune ca este mai degraba un mod-fast spre fast...sincer eu prefer extrafast, dar depinde pentru ce aplicatii o vei folosi.Daca esti dispus sa mai suplimentezi bugetul, iti recomand sa arunci un ochi si la Impulse.Oricare dintre ele o vei alege, nu vei da gres.
Pai ei cataloghează Sol ca fiind extrafast. Oare nu crezi ca pt ca este f fina pe varf ți s-a părut mai moale? Eu nu am pus mana pe niciuna dar în toate rewiew-urile pe care le-am citit vb despre ea ca de un mic fulger (sensivitate +acțiune). Mai pus pe gânduri...
Impuls e prea lungă... Eu o vreau pt bibi dar și pastrav, clean...
Mulțumesc pt rewiew
Impuls e prea lungă... Eu o vreau pt bibi dar și pastrav, clean...
Mulțumesc pt rewiew
mie nu mi s-a parut deloc mod-fast....
este un extra-fast(corect pentru clasa ei de putere)
producatorul(de data asta nu exagereaza cu nimic)
dsg,cel mai bine ar fi s-o testezi anterior achizitionarii..
insa este cam greu,xxx fiind singurul magazin unde am vazut-o spre vanzare
este un extra-fast(corect pentru clasa ei de putere)
producatorul(de data asta nu exagereaza cu nimic)
dsg,cel mai bine ar fi s-o testezi anterior achizitionarii..
insa este cam greu,xxx fiind singurul magazin unde am vazut-o spre vanzare
- andreisavin
- veteran
Intr-adevar este moale doar pe varf, iar in acest caz i se potriveste mai mult o actiune fast, eu am specificat ca prefer extrafast(din punctul meu de vedere extrafast = extra rigid indiferent de plaja ei de putere...iar asta nu este extrarigida...).Daca pescuiesti de pe mal s-ar putea sa fie un pic scurta.
este cea mai rapida lanseta din gama UL-L cu varf din carbon plin pe care au am "pipait-o"
in plus extra-fast nu inseamna extra rigid
de aia este bine sa fie testate inaintea achizitionarii...

in plus extra-fast nu inseamna extra rigid
de aia este bine sa fie testate inaintea achizitionarii...
- andreisavin
- veteran
As putea sa te contrazic.Tot sambata am pipat un Pontoon21 GAD Chaser 2.05m 1.7-7g UL Fast.Aia este un extrafast.Si eu sunt in cautare de o lanseta UL extrafast.Voiam sa pun mana pe Rockstarul de 2.03m 0.8-5g , dar nu era pe stoc. Oricum fiecare are gusturile lui 

Credeți ca Solo ar fi destul de universală? Adică ar merge și cu voblere,linguri cat și jig?
- stefanflorin
- veteran
dintre una care e foarte rigida pe varf dar in sarcina se indoaie pana in mandrina, si una care e fina pe varf dar la care intra rezerva de putere imediat ce o cabrezi si ramane tun, care crezi ca e mai rapida?andreisavin scrie:Intr-adevar este moale doar pe varf, iar in acest caz i se potriveste mai mult o actiune fast, eu am specificat ca prefer extrafast(din punctul meu de vedere extrafast = extra rigid indiferent de plaja ei de putere...iar asta nu este extrarigida...).Daca pescuiesti de pe mal s-ar putea sa fie un pic scurta.
Urasc atarnatorii!
sincer dsg eu consider modelul Solo un model dedicat jigingului de finete.
ca tinta bibanul dar cred ca te-ai putea descurca si la pastrav cu gume de mici dimensiuni
eu n-as folosi-o cu micro voblere insa daca ai fi nevoit cred ca te-ar satisface
ca tinta bibanul dar cred ca te-ai putea descurca si la pastrav cu gume de mici dimensiuni
eu n-as folosi-o cu micro voblere insa daca ai fi nevoit cred ca te-ar satisface