Favorite Solo

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Re: Favorite Solo

Mesaj de Dan Stefan C. » 25 Ian 2016, 10:11

O lanseta UL rapida si bine echilibrata este si Rapture Xantya. Pe ea sunt montate inele Fuji Sic KLH, KT si KB precum si mandrina Fuji SKSS.

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 25 Ian 2016, 13:18

Realist vorbind, Solo este net superioara unei Xantia...Raportandu-ne strict la componente, pretul Xantiei este mult exagerat.Eram si eu in magazin sambata cand a fost colegul Gogol si s-a uitat la Solo, ma uitasem si eu inainte la ea si intr-adevar este intr-un fel...eu as spune ca este mai degraba un mod-fast spre fast...sincer eu prefer extrafast, dar depinde pentru ce aplicatii o vei folosi.Daca esti dispus sa mai suplimentezi bugetul, iti recomand sa arunci un ochi si la Impulse.Oricare dintre ele o vei alege, nu vei da gres.

dsg
veteran
veteran

Mesaj de dsg » 25 Ian 2016, 14:00

Pai ei cataloghează Sol ca fiind extrafast. Oare nu crezi ca pt ca este f fina pe varf ți s-a părut mai moale? Eu nu am pus mana pe niciuna dar în toate rewiew-urile pe care le-am citit vb despre ea ca de un mic fulger (sensivitate +acțiune). Mai pus pe gânduri...
Impuls e prea lungă... Eu o vreau pt bibi dar și pastrav, clean...
Mulțumesc pt rewiew

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Ian 2016, 14:05

mie nu mi s-a parut deloc mod-fast....
este un extra-fast(corect pentru clasa ei de putere)
producatorul(de data asta nu exagereaza cu nimic)

dsg,cel mai bine ar fi s-o testezi anterior achizitionarii..
insa este cam greu,xxx fiind singurul magazin unde am vazut-o spre vanzare

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 25 Ian 2016, 14:47

Intr-adevar este moale doar pe varf, iar in acest caz i se potriveste mai mult o actiune fast, eu am specificat ca prefer extrafast(din punctul meu de vedere extrafast = extra rigid indiferent de plaja ei de putere...iar asta nu este extrarigida...).Daca pescuiesti de pe mal s-ar putea sa fie un pic scurta.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Ian 2016, 14:53

este cea mai rapida lanseta din gama UL-L cu varf din carbon plin pe care au am "pipait-o" :D
in plus extra-fast nu inseamna extra rigid

de aia este bine sa fie testate inaintea achizitionarii...

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 25 Ian 2016, 15:11

As putea sa te contrazic.Tot sambata am pipat un Pontoon21 GAD Chaser 2.05m 1.7-7g UL Fast.Aia este un extrafast.Si eu sunt in cautare de o lanseta UL extrafast.Voiam sa pun mana pe Rockstarul de 2.03m 0.8-5g , dar nu era pe stoc. Oricum fiecare are gusturile lui :)

dsg
veteran
veteran

Mesaj de dsg » 25 Ian 2016, 17:22

Credeți ca Solo ar fi destul de universală? Adică ar merge și cu voblere,linguri cat și jig?

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 25 Ian 2016, 18:44

andreisavin scrie:Intr-adevar este moale doar pe varf, iar in acest caz i se potriveste mai mult o actiune fast, eu am specificat ca prefer extrafast(din punctul meu de vedere extrafast = extra rigid indiferent de plaja ei de putere...iar asta nu este extrarigida...).Daca pescuiesti de pe mal s-ar putea sa fie un pic scurta.
dintre una care e foarte rigida pe varf dar in sarcina se indoaie pana in mandrina, si una care e fina pe varf dar la care intra rezerva de putere imediat ce o cabrezi si ramane tun, care crezi ca e mai rapida?
Urasc atarnatorii!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Ian 2016, 21:28

sincer dsg eu consider modelul Solo un model dedicat jigingului de finete.
ca tinta bibanul dar cred ca te-ai putea descurca si la pastrav cu gume de mici dimensiuni

eu n-as folosi-o cu micro voblere insa daca ai fi nevoit cred ca te-ar satisface

Scrie răspuns