Favorite Solo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Favorite Solo
Ok. Mulțumesc
Cei de la xxx participa la târg? Ma gândesc ca poate vin cu o ofertă la produsele favorite... 

nu participa.n-au fost la niciun targ(pana acum)
e prea mare deranjul...si profitul prea mic...

e prea mare deranjul...si profitul prea mic...

Chiar nu nimeni care s-o fi pescuit pe-aici?
Daca tii neaparat ,eu o am si bineanteles ca am pescuit-o, adrian99 a incadrat-o corect e un extrafast in clasa ei de putere,cu jiguri mie nu imi place ,cu voblere e excelenta dar pe curgatoare nu pot sa lucrez corect cu mai mult de 3,5g pe lac merge si mai sus .E destul de bine construita si arata ok ,am uitat sa spun ca eu o am pe cea de 2,08m,din cate stiu a fost gandita de un campion ,Rus ,Ucrainian sau de pe acolo pentru pastrav. Cei de la xxx au fost acum cativa ani la targ ,lucra Dan la ei atunci.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fantasticeinplastic.webnode.ro
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fantasticeinplastic.webnode.ro
Mulțumesc pt răspuns! nu pari foarte entuziasmat de ea... Poti sa imi dai niște detalii de ce nu-ți place pt jig te rog?! Și încă o întrebare: ai mai cumpara-o acum ca ști cum este? Mulțumesc
exact ce ti-am spsus:pana nu mergi s-o "pipai"nu poti sa-ti dai seama daca este(strict)ceea ce vrei 

Crezi ca mai bine fac una custom?
- andreisavin
- veteran
in banii astia se merita sa incerci...macar iti iese exact ce iti doresti.dsg scrie:Crezi ca mai bine fac una custom?
categoric
vb cu andrei sava
sigur te poate ajuta
vb cu andrei sava
sigur te poate ajuta