Echipament Spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Mar 2006, 12:15

Ecoul vorbelor lui nea' Nicu : "invatati, invatati si iar invatati!!!",
Un lucru e cert: scula-i buna, mina-i proasta ! , remarca valabila in toate stilurile de pescuit.
Sa ne fie apele usoare ca '" voblere floating sa nu se ridice la suprafata in curent puternic si cele scufundatoare sa nu curete fundul"- dupa cum spune un clasic in viata pe acest forum .Ma duc la doctorul de nervi!

petryq
junior
junior

Mesaj de petryq » 11 Mar 2006, 13:06

eu am o Shimano Catana 2.70..... 10-30 g la stiuca- salau si pt. clean -avato lanseta Laserfish 2.70........ 2-16 g
acuma vreau sa achizitionez si un echipament mai greu pt. somn

apropo cam ce parere aveti despre lansetele laserfish stiu ca sant ofirma slabuta dar totusi..........din punctul meu de vedere nu sant rele dar mar interesa o parere pescarilor mai experimentati mersiiii :wink:
petryq

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 11 Mar 2006, 13:27

petryq scrie:eu am o Shimano Catana 2.70..... 10-30 g la stiuca- salau si pt. clean -avato lanseta Laserfish 2.70........ 2-16 g
acuma vreau sa achizitionez si un echipament mai greu pt. somn

apropo cam ce parere aveti despre lansetele laserfish stiu ca sant ofirma slabuta dar totusi..........din punctul meu de vedere nu sant rele dar mar interesa o parere pescarilor mai experimentati mersiiii :wink:
Nu cunosc lansetele despre care vorbesti.Oricum am vazut laneste pe care scrie 50-100 si sint comparabile cu 20-40g.Prefer sa merg pe scule care sint de calitate .

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 23 Mar 2006, 19:41

Hai sa zic si eu ce am ... echipament de spinning:
O lanseta de 2,10 -5-20gr Trabuco Syncron TXT
O lanseta de 2,85 - 10-50gr Balzer Magna Princess
Mulinete - 1buc. Mitchell Avocet si o chinezeasca de bazar (care culmea inca rezista bine dupa un an de folosire)
Fire STORM Thunder Line de 0.25, 0.20, 0.18 ... inca nu am dat cu textil
Linguri - Gipo / BertiLure / Dam Effezett
Rotative MepsAglia / BertiLure / DAM Effezett
Voblere Salmo si Rapala + cateva chinezarii de sacrificiu
S'altare și bunăstare !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 31 Mar 2006, 14:56

eu folosesc
lanseta - RT Monterra 2,40 7-22 g
molineta - Abu Garcia Cardinal 501

super multumit de combinatie....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 31 Mar 2006, 18:19

Din pacate fiecare are ceea ce i-a permis buzunarul,si cunostintele lui referitoare la echipamentul de spinning,poate nu ce ar fii vrut sa aiba,dar atata timp cat e multumit...

Jean Scurtu

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Mar 2006, 18:35

sorry, am deschis topic-ul asta si nu am spus si eu cu ce dau!

2 lansete, una Cabela's FE-2, ML, Mod-Fast, f. versatila, am folosit-o si la pastrav si la avat, dar si la salau, cealalta Cabela's XML, M, tot un Mod-Fast, folosita la avat si salau, n-am avut okazia s-o folosesc la stiuca!

mulinete Shimano Stradic, Daiwa Emblem Z .

fire Berkley, Stren, Take, Hakuyo si Tuf Line XP.

naluci, cum am spus.... gramada :D , am atatea incat mi-e greu sa ma hotarasc cu ce sa mai dau :D , cred ca nu-mi mai iau!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 31 Mar 2006, 20:40

Jean Scurtu scrie:Din pacate fiecare are ceea ce i-a permis buzunarul,si cunostintele lui referitoare la echipamentul de spinning,poate nu ce ar fii vrut sa aiba,dar atata timp cat e multumit...

Jean Scurtu
Ai dreptate nea Jeane ... cand mai invatam si simtim nevoia mai completam echipamentul (atat cat ne permite buzunarul fiecaruia) deocamdata asta e o radiografie a momentului ... ca daca am incepe sa scriem fiecare ce ne-am dori in materie de echipament de spinning ...
S'altare și bunăstare !

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 01 Apr 2006, 16:00

daca am scrie fiecare ce ne-am dori am ajunge la BALAMUC :lol: :lol: , sa ne multumim cu ceea ce avem! pestele conteaza... sa fie si sa manance..., ca avem cu ce sa-l prindem! :D :wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 02 Apr 2006, 17:58

Cred ca si cei de la Balamuc au demnitatea lor ... nu mai primesc nici ei pe oricine :lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns