Echipament Spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Ecoul vorbelor lui nea' Nicu : "invatati, invatati si iar invatati!!!",
Un lucru e cert: scula-i buna, mina-i proasta ! , remarca valabila in toate stilurile de pescuit.
Sa ne fie apele usoare ca '" voblere floating sa nu se ridice la suprafata in curent puternic si cele scufundatoare sa nu curete fundul"- dupa cum spune un clasic in viata pe acest forum .Ma duc la doctorul de nervi!
Un lucru e cert: scula-i buna, mina-i proasta ! , remarca valabila in toate stilurile de pescuit.
Sa ne fie apele usoare ca '" voblere floating sa nu se ridice la suprafata in curent puternic si cele scufundatoare sa nu curete fundul"- dupa cum spune un clasic in viata pe acest forum .Ma duc la doctorul de nervi!
eu am o Shimano Catana 2.70..... 10-30 g la stiuca- salau si pt. clean -avato lanseta Laserfish 2.70........ 2-16 g
acuma vreau sa achizitionez si un echipament mai greu pt. somn
apropo cam ce parere aveti despre lansetele laserfish stiu ca sant ofirma slabuta dar totusi..........din punctul meu de vedere nu sant rele dar mar interesa o parere pescarilor mai experimentati mersiiii
apropo cam ce parere aveti despre lansetele laserfish stiu ca sant ofirma slabuta dar totusi..........din punctul meu de vedere nu sant rele dar mar interesa o parere pescarilor mai experimentati mersiiii

petryq
-
- veteran
Nu cunosc lansetele despre care vorbesti.Oricum am vazut laneste pe care scrie 50-100 si sint comparabile cu 20-40g.Prefer sa merg pe scule care sint de calitate .petryq scrie:eu am o Shimano Catana 2.70..... 10-30 g la stiuca- salau si pt. clean -avato lanseta Laserfish 2.70........ 2-16 g
Hai sa zic si eu ce am ... echipament de spinning:
O lanseta de 2,10 -5-20gr Trabuco Syncron TXT
O lanseta de 2,85 - 10-50gr Balzer Magna Princess
Mulinete - 1buc. Mitchell Avocet si o chinezeasca de bazar (care culmea inca rezista bine dupa un an de folosire)
Fire STORM Thunder Line de 0.25, 0.20, 0.18 ... inca nu am dat cu textil
Linguri - Gipo / BertiLure / Dam Effezett
Rotative MepsAglia / BertiLure / DAM Effezett
Voblere Salmo si Rapala + cateva chinezarii de sacrificiu
O lanseta de 2,10 -5-20gr Trabuco Syncron TXT
O lanseta de 2,85 - 10-50gr Balzer Magna Princess
Mulinete - 1buc. Mitchell Avocet si o chinezeasca de bazar (care culmea inca rezista bine dupa un an de folosire)
Fire STORM Thunder Line de 0.25, 0.20, 0.18 ... inca nu am dat cu textil
Linguri - Gipo / BertiLure / Dam Effezett
Rotative MepsAglia / BertiLure / DAM Effezett
Voblere Salmo si Rapala + cateva chinezarii de sacrificiu
S'altare și bunăstare !
-
- veteran
sorry, am deschis topic-ul asta si nu am spus si eu cu ce dau!
2 lansete, una Cabela's FE-2, ML, Mod-Fast, f. versatila, am folosit-o si la pastrav si la avat, dar si la salau, cealalta Cabela's XML, M, tot un Mod-Fast, folosita la avat si salau, n-am avut okazia s-o folosesc la stiuca!
mulinete Shimano Stradic, Daiwa Emblem Z .
fire Berkley, Stren, Take, Hakuyo si Tuf Line XP.
naluci, cum am spus.... gramada
, am atatea incat mi-e greu sa ma hotarasc cu ce sa mai dau
, cred ca nu-mi mai iau!
2 lansete, una Cabela's FE-2, ML, Mod-Fast, f. versatila, am folosit-o si la pastrav si la avat, dar si la salau, cealalta Cabela's XML, M, tot un Mod-Fast, folosita la avat si salau, n-am avut okazia s-o folosesc la stiuca!
mulinete Shimano Stradic, Daiwa Emblem Z .
fire Berkley, Stren, Take, Hakuyo si Tuf Line XP.
naluci, cum am spus.... gramada

Ai dreptate nea Jeane ... cand mai invatam si simtim nevoia mai completam echipamentul (atat cat ne permite buzunarul fiecaruia) deocamdata asta e o radiografie a momentului ... ca daca am incepe sa scriem fiecare ce ne-am dori in materie de echipament de spinning ...Jean Scurtu scrie:Din pacate fiecare are ceea ce i-a permis buzunarul,si cunostintele lui referitoare la echipamentul de spinning,poate nu ce ar fii vrut sa aiba,dar atata timp cat e multumit...
Jean Scurtu
S'altare și bunăstare !
-
- veteran