echipament pastrav de lac!?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
echipament pastrav de lac!?
ce echipament folositi pt pastrav de lac???
ce fire ma intereseaza f mult!!!
ce fire ma intereseaza f mult!!!
WF #8 floating 

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- utilizator constant
ecipament!!!
nu stiu ce reprezinta "WF #8 floating"!!!!sorrymiky scrie:WF #8 floating :D
- kuin tauti
- veteran
-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
deci dupa ce i-am omorit omului distractia vrei si traducere ?
eee oricum l-am demascat pi miky glumetu ...
wf = ingreunat spre inainte / fata ? deh diferite forme de fire de musca coane...
# 8 = clasa 8 ? se refera la clase aftm... chestie complicata coane... are legatura cu greutatea firelor de musca pe primi 9,1 m
floatin ? = plutitor...
capisci ?

wf = ingreunat spre inainte / fata ? deh diferite forme de fire de musca coane...
# 8 = clasa 8 ? se refera la clase aftm... chestie complicata coane... are legatura cu greutatea firelor de musca pe primi 9,1 m
floatin ? = plutitor...
capisci ?

-
- utilizator constant
pastrav?!
da,am inteles!!!multumesckuintautti scrie:deci dupa ce i-am omorit omului distractia vrei si traducere ? :lol:
floatin ? = plutitor...
capisci ?
:lol:
ce bete folositi?
-
- veteran
Amice, daca vrei pastrav de lac adevaraciune...nu din ala de 20-25 cm cum prind cei mai multi muscari, alegi o lanseta de 4 m parabolica sau oricum f progresiva, pe mulineta pui 200 metri de 0.25 fluorcarbon, un buldo rosu la cap (diametru 5 cm si peste) si legat de buldo un forfac de 1,5-2 metri, tot fluorcarbon 0.20-0.22. Pui ancora mica (ace nr. 12) si in ea un boistean VIU sau alt pestisor, ori in cel mai rau caz broscutza vie de padure (nu raioasa). lansezi departe de mal si recuperezi cu mici accelerari apoi lasat nemiscat iar recuperat etc. Seara tarziu si dimineata merge asa, bine e clar ca noaptea poate fi si mai si dar....risti? Parerea mea e ca tehnica asta merge la fel de bine ca voblerul si blinkerul si prinzi si cand "vobleristii" nu au atacuri, pe lacuri dificile.
PS - nu uita sa reglezi bine frana ca....altfel plangi. Asa a patit un pescar anonim pe lacul Bradisor de pe Lotru. A intepat brusc si a rupt ptr ca avea pastrav de cca 1 kil sau peste si frana stransa la maxim!

PS - nu uita sa reglezi bine frana ca....altfel plangi. Asa a patit un pescar anonim pe lacul Bradisor de pe Lotru. A intepat brusc si a rupt ptr ca avea pastrav de cca 1 kil sau peste si frana stransa la maxim!