Cristi, Lamiglas-ul ala e puternic, dar vezi: ceea ce e prea puternic pt. tine e prea moale pt. razvan cristescu si numa' bun pt. mine

.
Stii ca eu nu prea dau cu mono. Si, sincer, n-am avut cu batul asta nici un rateu. Inteapa tot. Numa' sa puna buza! Pare incredibil, dar nu tin minte sa fi ratat nimic. Acelasi lucru l-a simtit si amicul meu, Sandu (il stii, cel cu Rogue-ul proaspat facut de tine). Dupa ce a pescuit multa vreme cu Avid-urile mele, avand nenumarate rateuri memorabile, la avat mai ales (aici se suprapune si relativa lipsa de experienta), a pus mana pe Lamiglas, profitand de faptul ca eu anul asta am cam trecut pe musca. L-am vazut transfigurat dupa primele capturi: "batul asta pescuieste singur!" Cu toate astea, sustinand ca Lamiglas-ul e prea moale, in plus, manat de curiozitate, si-a comandat Rogue-ul. Care e mai greu, mai puternic, mai rigid pe varf, dar cu actiune mai moderata decat G1000. Fain bat si ala. Inca nu i-a facut botezul, dat fiind ca in ultimile iesiri n-a prins nimic, dar nu-i de mirare, date fiind conditiile atmosferice. Vom vedea in primavara ce poate.
Seeker-urile sunt convins ca sunt si mai potrivite pe lac. Un bat bland poate sa-si arate calitatile mult mai bine decat pe rau, unde combinatia intre portanta nalucilor si curentii mai mari de apa il poate pune in dificultate, supraincarcand-ul. Seeker-urile pe care le aveai la tine atunci cand ne-am intalnit in Arad mi s-au parut o idee prea moi pt. a pescui si pe curenti mai mari. Doar din acest motiv prefer Lamiglas-ul, cu robustetea lui superioara.
Si, ca sa parafrazez ce spuneam cu cateva posturi mai sus, daca ar fi vreodata sa imi mai cumpar vreo lanseta (de spinning, ca iar sare Tavi pe mine cu mustele lui

), cred ca un Seeker ar fi. Tre' sa discutam pe indelete despre asta, sa vad ce variante ar fi.
Nu inchei fara sa pomenesc de celalalt bat preferat, care de cele mai multe ori ii ia fata Lamiglas-ului cand vine vorba despre un pescuit mai fin, si anume All Star Titanium Inshore-ul 6'9" 1/16-1oz. Asta pare a fi o ideala combinatie de fast in intepare si moderate in drill, dublate de o excelenta senzitivitate. Un bat light, aparent rigid, dar deosebit de elastic atat in lanseu, cat si in lupta cu "adversarul". De altfel plaja foarte larga de greutati de aruncare sugereaza si tipul de actiune.
Nu-i fain? Acuma, ca mi-am gasit betele ideale de spinning, m-am apucat de fly

...