Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 30 Mai 2009, 22:56

:lol: :lol: :lol: Hai k am luat-o in serios! Vorbim daca se pune struna la clean. Dragii mei pentru aceasta discutie exista www.rapitoriii.info :lol: :lol:

Dar am si eu alta intrebare, la avat pot sa pun struna cand dau cu boilies fishmeal? :shock: :shock:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 31 Mai 2009, 00:37

Mai sint Fuego de cumparat undeva?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Mai 2009, 04:36

Doar la pachet cu Irina Loghin. :lol: :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 31 Mai 2009, 22:31

PescarNebun scrie:...Dar am si eu alta intrebare, la avat pot sa pun struna cand dau cu boilies fishmeal? :shock: :shock:
Nu rade! In pescuit tocmai iti demonstaram ca e posibil orice. Cel mai mare avat pe care l-am vazut in viata mea a fost prins de-un scobarar la viermisor, pe o bologneza de 7m, pe fir principal de 0,14 si inaintas de 0,12. Tinut pe langa corp de operculi in dreptul centurii, coada ii atingea pamantul. Era cat piciorul omului... Probabil s-a repezit dupa vreun oblete interesat de viermele din carlig... La fel, am fost martor la capturarea unui biban de peste 1kg luat la momitor cu mamaliga si porumb in carlig... Din nou, probabil victima colaterala...
Asa ca fii prevazator si pune struna la boilies-ul ala!

P.S. Vorbind serios, cand pescuiesti pe rauri sunt locuri in care nu poti niciodata sa stii de unde sare stiuca. Dupa ce am pierdut cateva voblere papate din primul atac, fara drept de replica, acolo unde stiu ca am sanse sa dau ochi cu dintoase, nu strica un Pike Mono macar. Iar cleanului sau avatului mare ii pasa prea putin de ea...

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 01 Iun 2009, 01:53

Da, adevarat, in pescuit e posibil orice. Unde astepti sa intre si stiuca sunt de acord sa pui si struna. Dar cand te duci pe un rau unde sti ca e doar clean e o aberatie sa pui struna.
De exemplu tata a prins o stiuca atunci cand pescuia la caras si cumatra a inhatat carasul care se prinsese in carlig. :shock:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Iun 2009, 02:31

PescarNebun scrie:Da, adevarat, in pescuit e posibil orice. Unde astepti sa intre si stiuca sunt de acord sa pui si struna. Dar cand te duci pe un rau unde sti ca e doar clean e o aberatie sa pui struna.
De exemplu tata a prins o stiuca atunci cand pescuia la caras si cumatra a inhatat carasul care se prinsese in carlig. :shock:
.......Ce mesaje tirzii bagi :roll: .Lucrezi noaptea ,inclusiv duminica? 8) Sau fusul e favorabil?

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 01 Iun 2009, 07:24

Nu, pur si simplu nu aveam somn. :) Si mai aruncam cate o privire pe forum. Intre timp ce scotoceam netul in cautarea vreunei posibile locatii de pescuit. As merge la un avat, sau la salau. Ca nu am mai fost la pescuit de o luna. :cry: Dar timpul asta...... nu prea imi permite. :(

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 01 Iun 2009, 10:43

Musti scrie:
taicanoe scrie:...Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile. :lol: si cleni peste kil :lol: :lol:
Ooo, uite ca mai apare si unul dintre putinii supravietuitori de dincolo... :D
:respekt:
ca sa nu deviem prea mult topicul ... faceti comentarii despre textil si struna la clean aici: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8523
S'altare și bunăstare !

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 18 Iul 2009, 06:38

Musti scrie:
Jedi scrie:Chiar ar trebui sa se adune lumea pe un teren de fotbal,cu castu,cu spinu ,fiecare cu ce crede ca arunca departe si afisate rezultatele pe site.Cred ca imi fac timp curind de niste incercari da n-am decit terenuri de soccer :D si habar n-am daca le-au facut in footzi sau stinjeni.
Nu-i bai! Pune stegulete unde cade naluca, faci o poza si vedem noi dupa aia... :D
.Am facut niste probe de aruncare dar pe apa.Am pus Luhr Jensen cripled hering de 3/4 uncii pe fiecare lanseta,naluci cu castabilitate de exceptie.N-am putut bate spiningu oricit m-am straduit.Distanta la care ajungeau jigurile a fost considerabila dar spiningu a iesit invingator de fiecare data cu cel putin 5 metri.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Iul 2009, 08:47

Sincer, cam la asta ma asteptam si eu, asa, dupa bunul simt...
Dar sunt si colegi care jura invers... Asa ca pana nu vad pe unul care, aruncand cu echipament de casting, reuseste sa arunce mai mult decat mine, cu scule de spinning, consider cazul deschis... Daca m-as apuca sa fac comparatia de unul singur, ar fi irelevant. Daca la spinning pot zice ca mi-am format o parere despre cum tre' sa arate niste scule bune pt. lanseuri si am, probabil, si o oarecare dexteritate, la casting n-am apucat sa vad un echipament bun. Ce sa mai spun despre tehnica, unde sunt chiar handicapat... :lol:

Scrie răspuns