Dar am si eu alta intrebare, la avat pot sa pun struna cand dau cu boilies fishmeal?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu rade! In pescuit tocmai iti demonstaram ca e posibil orice. Cel mai mare avat pe care l-am vazut in viata mea a fost prins de-un scobarar la viermisor, pe o bologneza de 7m, pe fir principal de 0,14 si inaintas de 0,12. Tinut pe langa corp de operculi in dreptul centurii, coada ii atingea pamantul. Era cat piciorul omului... Probabil s-a repezit dupa vreun oblete interesat de viermele din carlig... La fel, am fost martor la capturarea unui biban de peste 1kg luat la momitor cu mamaliga si porumb in carlig... Din nou, probabil victima colaterala...PescarNebun scrie:...Dar am si eu alta intrebare, la avat pot sa pun struna cand dau cu boilies fishmeal?![]()
.......Ce mesaje tirzii bagiPescarNebun scrie:Da, adevarat, in pescuit e posibil orice. Unde astepti sa intre si stiuca sunt de acord sa pui si struna. Dar cand te duci pe un rau unde sti ca e doar clean e o aberatie sa pui struna.
De exemplu tata a prins o stiuca atunci cand pescuia la caras si cumatra a inhatat carasul care se prinsese in carlig.
ca sa nu deviem prea mult topicul ... faceti comentarii despre textil si struna la clean aici: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8523Musti scrie:Ooo, uite ca mai apare si unul dintre putinii supravietuitori de dincolo...taicanoe scrie:...Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile.si cleni peste kil
![]()
![]()
![]()
.Am facut niste probe de aruncare dar pe apa.Am pus Luhr Jensen cripled hering de 3/4 uncii pe fiecare lanseta,naluci cu castabilitate de exceptie.N-am putut bate spiningu oricit m-am straduit.Distanta la care ajungeau jigurile a fost considerabila dar spiningu a iesit invingator de fiecare data cu cel putin 5 metri.Musti scrie:Nu-i bai! Pune stegulete unde cade naluca, faci o poza si vedem noi dupa aia...Jedi scrie:Chiar ar trebui sa se adune lumea pe un teren de fotbal,cu castu,cu spinu ,fiecare cu ce crede ca arunca departe si afisate rezultatele pe site.Cred ca imi fac timp curind de niste incercari da n-am decit terenuri de soccersi habar n-am daca le-au facut in footzi sau stinjeni.