Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Mai 2009, 07:56

ilie scrie:...Acum chiar plec sa" ascut coasa",va las cu topicul,scuze pentru off.. :lol:
:evil:
Ma, parca vad ca de fapt te duci iara dupa submarine d-alea d-ale tale si ne aburesti cu coasa!
:evil: :evil: :evil:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Mai 2009, 09:26

PescarNebun scrie:Heeeeeey! Acum, ca am cat de cat idee despre fenomenul Gerula, ia aruncati o privire pe discutiile astea. Nu de alta dar m-am intalnit si eu cu un personaj foaaaaaaaaaarte asemanator.
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7107
Ce ziceti Eufrosin nu seamana izbitor cu Gerula? Oricum, daca nu sunt aceeasi persoana ar trebui sa ne gandim serios sa clasificam fiintele astea si sa studiem cu atentie specia, sa stim cum sa ne ferim de ei in viitor. :lol:
Noah, ca m-ai facut curios.
la pariu ca Eufrosin nu e Gerula.
Eufrosim este foarte bine documentat si combate argumentat .
Merita citit mai ales trimiterea la Psihopolitica , . Cu putina meditatie putem vedea efectele si in Romania. Cei care il combat au numai caterinca ieftina ... parca confirmand psihopolitica.

In rest, pare greu de crezut ca un clean sa-l iei la slider chiar si de 7cm. Eu nu am luat, dar am luat clean ce nu putea inghiti voblerul.. deci...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Mai 2009, 09:31

PescarNebun scrie:Heeeeeey! Acum, ca am cat de cat idee despre fenomenul Gerula, ia aruncati o privire pe discutiile astea. Nu de alta dar m-am intalnit si eu cu un personaj foaaaaaaaaaarte asemanator.
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7107
Ce ziceti Eufrosin nu seamana izbitor cu Gerula? Oricum, daca nu sunt aceeasi persoana ar trebui sa ne gandim serios sa clasificam fiintele astea si sa studiem cu atentie specia, sa stim cum sa ne ferim de ei in viitor. :lol:
OK, iti cedez fara drepturi materiale pe perioada cat vei fi pe forum dreptul de a utiliza apelativul "nebun". :lol:
Cat despre Gerula, sa stii ca e cu adevarat fenomen, cred ca ar trebui studiat de studentii de la Fac de psihologie - lectia Paranoia.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Mai 2009, 09:44

Musti scrie:
ilie scrie:...Acum chiar plec sa" ascut coasa",va las cu topicul,scuze pentru off.. :lol:
:evil:
Ma, parca vad ca de fapt te duci iara dupa submarine d-alea d-ale tale si ne aburesti cu coasa!
:evil: :evil: :evil:
Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile. :lol: si cleni peste kil :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Mai 2009, 09:47

:lol: :lol: :lol: :lol:

si io care credeam ca o murit forumul ista... :oops: :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Mai 2009, 15:57

taicanoe scrie:...Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile. :lol: si cleni peste kil :lol: :lol:
Ooo, uite ca mai apare si unul dintre putinii supravietuitori de dincolo... :D
:respekt:

...Da... si musai voblere mici... de preferinta Salmo Hornet... :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 30 Mai 2009, 17:15

Musti scrie:
taicanoe scrie:...Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile. :lol: si cleni peste kil :lol: :lol:
Ooo, uite ca mai apare si unul dintre putinii supravietuitori de dincolo... :D
:respekt:

...Da... si musai voblere mici... de preferinta Salmo Hornet... :lol:

ce voblere?

un UL 1-5gr un monofilament de 0.14-0.16 un jig de 3gr si un plastic maxim de 5cm... nici nu poate veni vorba de struna(nu ca ar influenta sau nu... e chestie mai mult psihologica cred eu...) poate doar un leader... si culmea la clean cu tecstil de 10lb... senzatie... unde 'om ajunge cu pescuitul asta dom'le :roll:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Mai 2009, 19:44

:lol: :lol: :lol:
Ionut, pune mana si citeste topicul... Lumea face o bascalie fina... Nimeni nu vorbea pe de-a-ntregul serios... De aici si strunele si influenta lor... E o aluzie la niste discutii vechi de pe forumul amicului nostru, al tuturor, Gerula :D ...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 30 Mai 2009, 20:34

acum in alta ordine de idei...

daca sti ca baltocu are si ceva stiuca si vrei sa'i pui o struna pentru siguranta(nush cine ar face, eu unul nu!) cum vor fi afectate lanseurile pe gramaje mici... cu un hornet spre exemplu?

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Mai 2009, 22:24

OK...
Daca ii pui struna, castigi in lungimea lanseului.
Chestia e ca sunt alte topicuri pt. discutia asta.

Scrie răspuns