ilie scrie:...Acum chiar plec sa" ascut coasa",va las cu topicul,scuze pentru off..

Ma, parca vad ca de fapt te duci iara dupa submarine d-alea d-ale tale si ne aburesti cu coasa!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Noah, ca m-ai facut curios.PescarNebun scrie:Heeeeeey! Acum, ca am cat de cat idee despre fenomenul Gerula, ia aruncati o privire pe discutiile astea. Nu de alta dar m-am intalnit si eu cu un personaj foaaaaaaaaaarte asemanator.
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7107
Ce ziceti Eufrosin nu seamana izbitor cu Gerula? Oricum, daca nu sunt aceeasi persoana ar trebui sa ne gandim serios sa clasificam fiintele astea si sa studiem cu atentie specia, sa stim cum sa ne ferim de ei in viitor.
OK, iti cedez fara drepturi materiale pe perioada cat vei fi pe forum dreptul de a utiliza apelativul "nebun".PescarNebun scrie:Heeeeeey! Acum, ca am cat de cat idee despre fenomenul Gerula, ia aruncati o privire pe discutiile astea. Nu de alta dar m-am intalnit si eu cu un personaj foaaaaaaaaaarte asemanator.
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7107
Ce ziceti Eufrosin nu seamana izbitor cu Gerula? Oricum, daca nu sunt aceeasi persoana ar trebui sa ne gandim serios sa clasificam fiintele astea si sa studiem cu atentie specia, sa stim cum sa ne ferim de ei in viitor.
Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile.Musti scrie:ilie scrie:...Acum chiar plec sa" ascut coasa",va las cu topicul,scuze pentru off..![]()
Ma, parca vad ca de fapt te duci iara dupa submarine d-alea d-ale tale si ne aburesti cu coasa!
![]()
![]()
Ooo, uite ca mai apare si unul dintre putinii supravietuitori de dincolo...taicanoe scrie:...Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile.si cleni peste kil
![]()
Musti scrie:Ooo, uite ca mai apare si unul dintre putinii supravietuitori de dincolo...taicanoe scrie:...Ilie poate daca dai si tu dupa stiuca asa cum "scrie la carte" cu lanseta moale, cu monofilament si fara struna - ca sa nu influenteze evolutia nalucii - o sa prinzi si vreo cumatra mai imbracata nu "doar marle" de 3-4 kile.si cleni peste kil
![]()
![]()
![]()
...Da... si musai voblere mici... de preferinta Salmo Hornet...