ECHIPAMENT CASTING
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
- Dragos Cretu
- senior
@onesti
Da, ai avut dreptate, este foarte tare, si superstopperu` este genial, ...bine cel mai bun superstopper anti backlash`uri este dejtu` da mai sunt dati cand nu esti atent,....si evo-ul are 500 cai curati la roata
@Jedi
Prodigy-ul tre` sa-mi vina cam in 2-3 sapt., atunci pot sa fac o comparatie intre cele doua
Da, ai avut dreptate, este foarte tare, si superstopperu` este genial, ...bine cel mai bun superstopper anti backlash`uri este dejtu` da mai sunt dati cand nu esti atent,....si evo-ul are 500 cai curati la roata

@Jedi
Prodigy-ul tre` sa-mi vina cam in 2-3 sapt., atunci pot sa fac o comparatie intre cele doua
cred ca vorbesti de noul Curado D,btw super stopper si assist stopper sunt sistemele care iti fac instant antireversul,nu au legatura cu aparitia backlash-urilor,probabil vorbesti de sistemul centrifugal cu cei 6 pini(Variable Brake System,VBS) si cel mecanic care ajusteaza presiunea pe tambur ca sunt foarte eficace si te ajuta mult la lansat fara sa faci peruci.Dragos Cretu scrie:@onesti
Da, ai avut dreptate, este foarte tare, si superstopperu` este genial, ...bine cel mai bun superstopper anti backlash`uri este dejtu` da mai sunt dati cand nu esti atent,....si evo-ul are 500 cai curati la roata![]()
@Jedi
prodigy dupa parerea mea e slabutz fata de curado d.
- Dragos Cretu
- senior
- Dragos Cretu
- senior