George1985 scrie:TareSF scrie:Cred ca m-am dilit , am citit tot topicu![]()
Nici macar contrele nu au stil , ca echilbrarea ii clar ca nu exista , pe toti dracii , am avut o singura scula care cadea un pic in bot , in rest tot ce mi-a trecut prin mana aveau ergonomie , nu simteam disconfort din punctu asta de vedere , cu mosoarele idem !
Daca stati sa echilibrati betele dupa mulinete , adica dupa greutatetea mosorului deja luat , sau cumparati mosoare dupa greutatea betelor , io zic sa va lasati de pescuitu practic , ala cu batu pe mal , si unde la sfarsit daca o faci bine mana miroase a peste , si sa va tineti de pescuitu de interior , de laborator , unde va puteti imagina cum se simte tzacu unui chitic si lansati teorii despre gripuri sau calculati savant numaru de saibe din cotoru batului crezandca descoperiti apa calda .
Ce mama dracului , aproape nu exista scule sa nu fie acceptabile din punct de vedere ergonomic , la cum se pune aici cazu pare o chestiune de viata si moarte , to be or not to be , ceva fara de care nu exista pescuitu ....
Va faceti prea multe probleme , mergeti la peste , beti o bere doua ,sa vedeti cum va echilibrati de bine![]()
![]()
Si lu SiGi ii transmit ca split gripul e in spatele mandrinei, deci nu au degetele contact cu blankul acolo. Toata lumea tine lanseta din dreptul mulinetei sau din fata ei. Cam asta e desenul![]()
Doar daca ai un shimano d-ala de merge singur si tii doua maini pe lanseta.
Scuza-ma ca ti-o spun dar tu ai grave probleme de perceptie..
Eu am spus..
Unde am spus eu ca tii degetele in spatele mandrinei?Aaaa, asa ti-ai imaginat tu..Mesajde semlecangheorghe » Lun Noi 21, 2016 10:43 am
Valoarea practica este aceea ca , pe linga degetele in contact cu blancul mai ai si antebratul in contact cu acesta,

Ai degetele in contact cu blankul fie deaupra mandrinei, fie prin mandrina daca folosesti mandrine cu decupare pe ele sau sk ,si daca folosesti split grip, mai ai contact cu blankul si pe antebrat..