wei am vazut in galerie o poza cu un televizor pe prut daca nu ma insel, daca insistam un pic sigur gasim si o masina de spalat , asta ar trebuii sa rezolve problema
acu sa revin , nu cred ca micsorezi viata inelelor sau a mulinetei atata timp cat acestea sunt de calitate. o investitie buna se cunoaste in timp, pana acu un an luam o mulineta cand se strica aia care o aveam , mai dadeam 1milion -1 milion jumate si luam alta. si tot asa , si am ajuns sa am 10 mulinete la un moment dat toate cu cate-un defect. in general galetu era cea mai comuna problema. daca iei o mulineta mai bunicica care sa aibe rulmentu de la galet sertizat si daca mai ai si grija din cand in cand sa o cureti un pic nu ai dc sa iti faci probleme.
la fel si cu lanseta/inelele , eu dupa fiecare partida imi sterg batu si inelele inainte sa il pun in husa . daca te asiguri din timp ca lanseta are inele bune nu o sa ai probleme pe parcurs...
ca sa nu mai zic ca uneori , cand cred eu ca partida care tocmai sa sfarsit a fost una asa mai hardcore, usuc si firu , agat vobleru de-o creaca si plec me malu apei pana cred eu ca-i deajuns, apoi iau o carpa (tricou de pe mine in general

) si cand mulinez firu il tin strns in ea. asa se si usuca se si curata un pic de impuritati
deci pana la urma tine si de tine , sa ai grija un pic de lucruri si tine si de calitatea lor... cel putin asa cred eu...
mai bine imi iau o pereche de adidasi buni care sa ma tina un an , decat sa imi iau 12 perechi de tenesi , cate una in fiecare luna