Asta chimba oare datele problemei?!...sper ca nu trebuie repetat testul?!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai si asta ce e ma Dumitre?!kuin tauti scrie:ma Adeline... ca sa fim clari...
pe mine unu nu ma intereseaza cu ce iechipament dati voi...
cu toate caci aici fix aia se cere iar voi ati ieshuat la capitolul adevarului si transparentei ...
pe mine m-ar interesa o demonstratie la distante si greutati...
si cind zic greutati ma refer la naluci...
repet ! ma refer la naluci nu la plumbi sau tungsten sau mai stiu io ce va trece voua prin cap cind vreti sa taiati colturile...
naluci... distante...
atit !![]()
test simplu...: dau atit cu ... cu ce dai tu...
cu´i ii pasa cu ce dai... ?
si daca iesti sincer nu mai are nimeni nik de zis !
Iar apoi ca si completare am mai scris:Adelin scrie: Azi am iesit la Mures cu Razvan si Gigi si cum nu am gasit pestii, la finalul partidei am zis sa facem cateva lansari masurate cu naluci reale.Am insistat sa lanseze Razvan, chiar daca am ales sa testam lungimea lanseurilor cu lanseta mea, pt ca eu sunt poaspat operat la mana si nu am voie sa fac efort si miscari bruste....dupa cateva contre, Razvan a acceptat provocarea, initial nefiind de acord sa-i faca moftul lui Dumitru.
Am masurat si marcat din nou un poligon inprovizat si ne-am apucat de treaba.Nu am avut la noi voblere insa am apelat la Gigi care a gasit la el in trusa un model de Rapala Coutn Down 3cm- 4gr.Am ales sa dam cu jguri de 3,5gr, 5gr, 7gr iar ca si guma am optat pt un Relax Kopyto de 7,5cm, pt ca e una din cele mai populare de pe piata.
Testul a fost facut doar din curiozitate, pe fuga iar la final s-au alaturat 2 pescari cunoscuti din Arad Cipri si Sorin, care au fost martorii la masuratori.
Rezultate:
-Vobler Rapala 3cm/4gr - lanseuri intre 20-25m
-Jig 3,5gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 30-32m
-Jig 5gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 38-41m
-Jig 7gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 45-48m
Promitem sa facem un test care sa contina mult mai multe date exacte si informatii pecise, cu poze si detalii macro imediat ce se indreapta vremea.Avem cateva idei care sigur o sa va intereseze...de exemplu cat influenteaza grosimea firului lansarea cu mulneta de baitcast.
Alea nu sunt naluci?!Adelin scrie: Nu am dat cu batul lui Andrei pt ca am fost la pescuit nu la teste. Am dat cu lanseta mea Legend Elite 6'8" 1/4-5/8, mulineta Shimano Core si fir Stren de 8lb, care e mai gros decat Sufix de 20lb...acuma cred ca lucrurile sunt destul de clare ca sa se ne poata acuza Dumitru de frauda la lansare.![]()
![]()
Dumitre hai nu te fa ca nu pricepi....ce sunt astea cu care am lansat noi Dumitre?!...hai ca iti maresc poate vezi mai bine la ce ma refer.kuin tauti scrie:care mister ma ?
ati dat cu 5 grame , cu 10 grame si cu 15 grame de plumb... , da ?
de ce nu dati si cu rotative , boblere linguri si jiguri de greutatile alea fix cu aceleasi scule ?
e greu ?
la aia ma refeream...
dar nah.... faceti voi testu ala interesant cu grosimea firului
Adelin scrie:
Pai si asta ce e ma Dumitre?!Iar apoi ca si completare am mai scris:Adelin scrie: Azi am iesit la Mures cu Razvan si Gigi si cum nu am gasit pestii, la finalul partidei am zis sa facem cateva lansari masurate cu naluci reale.Am insistat sa lanseze Razvan, chiar daca am ales sa testam lungimea lanseurilor cu lanseta mea, pt ca eu sunt poaspat operat la mana si nu am voie sa fac efort si miscari bruste....dupa cateva contre, Razvan a acceptat provocarea, initial nefiind de acord sa-i faca moftul lui Dumitru.
Am masurat si marcat din nou un poligon inprovizat si ne-am apucat de treaba.Nu am avut la noi voblere insa am apelat la Gigi care a gasit la el in trusa un model de Rapala Coutn Down 3cm- 4gr.Am ales sa dam cu jguri de 3,5gr, 5gr, 7gr iar ca si guma am optat pt un Relax Kopyto de 7,5cm, pt ca e una din cele mai populare de pe piata.
Testul a fost facut doar din curiozitate, pe fuga iar la final s-au alaturat 2 pescari cunoscuti din Arad Cipri si Sorin, care au fost martorii la masuratori.
Rezultate:
-Vobler Rapala 3cm/4gr - lanseuri intre 20-25m
-Jig 3,5gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 30-32m
-Jig 5gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 38-41m
-Jig 7gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 45-48m
Promitem sa facem un test care sa contina mult mai multe date exacte si informatii pecise, cu poze si detalii macro imediat ce se indreapta vremea.Avem cateva idei care sigur o sa va intereseze...de exemplu cat influenteaza grosimea firului lansarea cu mulneta de baitcast.Adelin scrie: Nu am dat cu batul lui Andrei pt ca am fost la pescuit nu la teste. Am dat cu lanseta mea Legend Elite 6'8" 1/4-5/8, mulineta Shimano Core si fir Stren de 8lb, care e mai gros decat Sufix de 20lb...acuma cred ca lucrurile sunt destul de clare ca sa se ne poata acuza Dumitru de frauda la lansare.![]()
![]()
Da ma e clar, si de aici incolo alte ai alte disutii interminabile:kuin tauti scrie:cine se face ca nu pricepe ?io ? sau tu ?
ati dat cu un bobler ... unu singur... si cu jig
io zic sa dati cu toata gama de grameaje nu doar cu unu singur...
si sa dati si cu rotative si linguri nu doar cu jiguri... cu fix acelasi iechipament...
dar nah... ce coincidenta... si jigurile alea tot de plumb is...
probabil cu altceva nu stiti sa dati...
e mai clar acu ?