nici cu boblere nu dau, nici mana nu-mi miroase ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Tavi scrie:Mah Gigi, mai ai multe de aflat despre fly. Ar trebui sa fi un pic mai ponderat in a decreta ca nu se poate lansa daca nu ai loc in spate, ca daca intri in apa racesti la oute si ca ai o lanseta cu "tot ce trebe".
de Tavi » Lun Sep 10, 2012 9:21 pm
Le explici frumos pestilor sa pofteasca la loc deschis, ca acolo nu poti lansa. Io asa fac.
Am uitat sa specific,ca e echipata cutot ce-mi trebuie MIE.TIE,probabil ca iti trebe alta dotare,nu comentez io nevoile si cerintele fiecaruia...Si zici tu ca este echipata cu tot ce-ti trebuie?
Din nou, bati campii. Cu 1 fir nu faci treaba acolo. Am calcat pe locurile alea si iti zic din nou ca bati campii
MuskMd scrie:da nu am zis de tine gigi, stai linistitsemlecangheorghe scrie: Pampersi cu tureatca n-am...da'prefer sa sa aud doar de la altii cum ii cu o raceala la oute,decit sa o treiesc personal,fie ea si motivata de 'nobile'capturi cum ar fi clean si avat..![]()
![]()
![]()
iar legat de problemele mele de incepator in ale flyului, vezi ca iar ramai fara texte si o dai pe mizeriute din astea slabe....
suna si tu un prieten nu mai posta asa la impuls. Sapa oleaca, strange niste citate ceva , vezi vr'un articol![]()
Si la tine problema nu e ca nu te poti hotari
semlecangheorghe scrie:Hell scrie:Iar vorbesti din auzite![]()
![]()
La cine ai vazut? Razvan parca nu da la fly
Nu amicem am un scierra cls.8 ,cu tot ce trebe pe ea...
Am uitat sa specific,ca e echipata cutot ce-mi trebuie MIE.
Nu este vorba de nevoile fiecaruia, este vorba de ce iti cere apa respectivaTIE,probabil ca iti trebe alta dotare,nu comentez io nevoile si cerintele fiecaruia...
Din nou, dai citire din RazvanIo bat cimpii???Cine spune asta??Unul dintre expertii din acea echipa vestita care a venit prin partile noastre si a prins un avat in trei zile,si a avut si calauza locala??
Asta miroase defiecare data cand postezi cevaDa-mi voie sa ma stric
Iti dau 2 lei daca vi odata cu ceva original...ceva dedus de tine nu te altiiProbabil ca 'succese'din astea au fost determinante,in gasirea..'caii',si a 'pacii interioare'...care te ajuta sa iexecuti maiestru proba de dans la sol cu pamblica
bine, hai..,..4 lei daca vii cu ceva si mai originalpentru a lansa un smoc acolo unde castingarul a scotocit locul cu vreo 10 lanseuri intr-o perioada de timp egala ca durata
Voblere am facut, cu echipamente de cast m-am jucat, la spin am dat....plm....urmeaza sa scriu ceva articole ca sa pot sa ma ridic la nivelul tauSi dzi,sincer....is acrii stugurii,tare?
Deci Tavi,la obiect..unde am zis eu ca nu se poate??de semlecangheorghe » Lun Sep 10, 2012 9:03 pm
Multam'...chiar ma gindeam in locul unde am fost,ar fi mers de minune un snur..Dar in spate ,era mal abrupt de vreo 3m si multe salcii ,si alti copaci...Cum desfaci snur in situatii d-astea??Sau cauti loc care permite sa scoti snurul??
Hack you,pike...
.
semlecangheorghe
veteran
Images: 2
Sus
de Tavi » Lun Sep 10, 2012 9:21 pm
Le explici frumos pestilor sa pofteasca la loc deschis, ca acolo nu poti lansa. Io asa fac.
I thoroughly recommend fishing all the time, perhaps with the odd short break for food and sex.
Musca 13
Tavi
veteran
Aha,deci gresesc,daca intru in apa pestii nu sint precauti..ca pestii sunt mai precauti daca intri in apa...
In primul rind Hell dragule ,nu pot sa fiu atit de crud incit sa te privez de cistigul tau pe un an de zile,pe unde muncesti..Voblere am facut, cu echipamente de cast m-am jucat, la spin am dat....plm....urmeaza sa scriu ceva articole ca sa pot sa ma ridic la nivelul tau