DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2012, 15:53

.nu e ca la spin unde poti sa plimbi un bobler si sa ai bulan ca el da oricum din coada.....
Pentru mine afirmatia de mai sus,este relevanta in a-mi da seama in ce stadiu esti cu pescuitul la wobler...Cam ca si mine cu fly-ul :D :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Sep 2012, 15:56

Ma Gigi, pentru tine voi marca glumele ca sa le deosebesti de mesajele serioase.
Pe noi expertii daca vrei sa ne vezi, hai incoa si-ti aratam ce putem.
Nu suntem (inca :twisted: ) la nivelul celor din filmuletele pe care ti le-a aratat Hell.
Dar daca te uiti atent la ele si intelegi ce fac aia acolo, poate vei realiza ca se poate lansa suficient de departe fara sa ai loc in spate. Si nu e nevoie de 2-3 luni la sala, proteine si aminoacizi. E nevoie de ceva scule potrivite (tu inteleg ca ai tot ce-ti trebe :P ), sa intelegi mecanica lanseului si ceva indemanare care se castiga in ceva mai mult timp...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2012, 15:59

gigi ma tem ca iar faci afirmatii pana sa stii exact :) . Am pescuit ceva vreme si la spin si cu boblere , suficient cat sa imi dau seama ca sunt boblere bune, boblere rele, si boblere bune pescuite rau. Si sa imi dau seama ca PERSONAL imi place mai tare sa dau o tabla sau un jig decat un bobler . Sau cum sa ti-o pun sa o intelegi .... cand deschid o trusa de spin aleg o tabla mai repede decat un bobler.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2012, 16:36

Tavi scrie:Ma Gigi, pentru tine voi marca glumele ca sa le deosebesti de mesajele serioase.
Pe noi expertii daca vrei sa ne vezi, hai incoa si-ti aratam ce putem.
Nu suntem (inca :twisted: ) la nivelul celor din filmuletele pe care ti le-a aratat Hell.
Dar daca te uiti atent la ele si intelegi ce fac aia acolo, poate vei realiza ca se poate lansa suficient de departe fara sa ai loc in spate. Si nu e nevoie de 2-3 luni la sala, proteine si aminoacizi. E nevoie de ceva scule potrivite (tu inteleg ca ai tot ce-ti trebe :P ), sa intelegi mecanica lanseului si ceva indemanare care se castiga in ceva mai mult timp...

Ti-am marcat o gluma..

Nu-mi dau seama cind ai glumit,cind ai zis ca nu se poate lansa,si schimbi locul,sau cind ai zis ca se poate lansa....daca asfi intrebat in gluma as fi asteptat un raspuns ,in gluma..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2012, 16:40

MuskMd scrie:gigi ma tem ca iar faci afirmatii pana sa stii exact :) . Am pescuit ceva vreme si la spin si cu boblere , suficient cat sa imi dau seama ca sunt boblere bune, boblere rele, si boblere bune pescuite rau. Si sa imi dau seama ca PERSONAL imi place mai tare sa dau o tabla sau un jig decat un bobler . Sau cum sa ti-o pun sa o intelegi .... cand deschid o trusa de spin aleg o tabla mai repede decat un bobler.
Ba cind zici ca
nu e ca la spin unde poti sa plimbi un bobler si sa ai bulan ca el da oricum din coada.....
,inteleg cit ai inteles :lol: tu din pescuitul cu woblere si de ce preferi celelalte naluci,pe care le intelegi..table,gume...Da ,hai sa zicem ca a fost o gluma pe care eu n-am inteles-o :wink: :wink:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Sep 2012, 16:55

semlecangheorghe scrie:
Nu-mi dau seama cind ai glumit,cind ai zis ca nu se poate lansa,si schimbi locul,sau cind ai zis ca se poate lansa....daca asfi intrebat in gluma as fi asteptat un raspuns ,in gluma..
Daca nici acum dupa ce ai vazut filmele alea nu-ti dai seama cand am glumit n-am ce-ti face.
Deci numa tu ai voie sa glumesti primu, am retinut. :D (gluma)
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 12 Sep 2012, 16:56

a glumit la modul sarcastic
apoi profiti de gluma pe forum pretinzind ca ai luato in serios si o dai drept argument
hai ma.. inocentule... chiar asa... , chiar asa naiv ai fo ?
chiar asa naivi ne crezi pe toti ?

acu dai belite... tine-o pe a ta... :D

nah... acu e sau o fi pt prima data cind tu ai vorbit in serios si ti sa raspuns printr-o gluma

e vina lui ! :D

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 12 Sep 2012, 17:20

@semlecan: un raspuns scurt la intrebarea ta - da. eu pot; si mai stiu cativa care pot. unii ti-au scris aici si au incercat sa-ti spuna subtil ca n-ai nicio treaba cu fly. altii sunt pescari pe apa, nu pe forumuri.

acu cativa (multi) ani au mai fost discutii cu lansatul la fly; si 2 amici au legat cu scotch cateva inele pe 1 m si ceva de arbust (otzetar) si au lansat bine mersi. cam tot firul, tightloop :) asa ca noi am trecut de etapa asta ... when will you grow up?

in rest, radem, glumim, vorbim prostii ...

apropo, ce treaba au voblerele facute in pivnita cu flyu'?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Sep 2012, 17:32

sunt facute deja de ceva timp dar le postez in speranta ca se va reveni la subiect ... sau mai arunc o mana de paie pe foc :twisted: ...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Sep 2012, 17:35

semlecangheorghe scrie:
Ti-am marcat o gluma..
Am uitat sa-ti zic, ai marcat prost gluma aia, vorbeam serios, nu de muschi e nevoie.
Lasa ca le marchez eu, pun un :P sau scriu gluma. Sper ca ai incredere eu imi dau seama mai bine ca tine cand glumesc sau nu. (gluma)
Musca 13

Scrie răspuns