DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Asta e o prejudecata despre fly, ca-ti trebe loc sa lansezi
Cu shadow cast se poate lansa unde cu spinu nici nu visezi. Cu castu nici atat.
Dar evident trebuie sa stapanesti aceste tehnici superioare. Nu degeaba se spune ca muscarii sunt mai superiori.
Cu shadow cast se poate lansa unde cu spinu nici nu visezi. Cu castu nici atat.
Dar evident trebuie sa stapanesti aceste tehnici superioare. Nu degeaba se spune ca muscarii sunt mai superiori.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Si ce? Daca este apa mare nu poti da de pe mal?semlecangheorghe scrie:N-aveai cum sa umbli pe acolo pentru ca nu poti intra decit acuma ,pe apa mica..Acolo da se poate da misto de tot la fly,dar unde am prins avatul ala,nu,pentru ca este mal inalt si salcii..eventual daca intri in apa,dar,atunci si pestii sint mai precauti..

Sau doar cand este apa mica se pescuieste?
http://www.youtube.com/watch?v=6rcaUQcOAYM
Priveste doar din ce locuri lanseaza

Mi-as permite sa te completez si sa spun ca muscarii sunt CEI mai superiori ....Tavi scrie: Nu degeaba se spune ca muscarii sunt mai superiori.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
you skagit mothafuka' ....Hell scrie:Priveste doar din ce locuri lanseaza

sa vezi ce fain zboara asta pe care il am cand il fac asa 

este asa de simplu.....incat si o fata o poate face
http://www.youtube.com/watch?v=UMTM7iD3vHE
http://www.youtube.com/watch?v=UMTM7iD3vHE
- semlecangheorghe
- veteran
Am intales..trebe pampersi cu tureatca-nalta
Una bucata prostata sanatoasa-ca sa ai ce duce la doktor ulterior
Fo 2-3 luni la sala cu program specializat pa biceps,triceps,umar.basca niscaiva abdomene..acum nus,trebe si proteine si aminoacizi??Ha, sau alea le inlocuiesti cu vodka,precum unii..
In rest,'arta' zbicuitului e seducatoare...
Ca veni vorba de ape mici,nu am zis io ca doar acilea..E bun si pe ape adinci..da exemplu unde are apa fo 3m,poti pescui cu 2 lansete,arunci una,si pin'ajunge pi fun...asta,substrat,scoti snur pe ailalta,si tot asa...una scoate snur,una sta-n suport...nu indraznesc sa dzic de chestia aia numita buldo,nevrind sa zgudui in inaltele,celestele, sfere ale fly-ului ,nobila casta a "uscatelor',sau doamne fereste,ptiu drace,...sa pomenesc de "ceheasca'.
In rest,motivarile,sint da vis...
Viva muzcarii...fie ca toti sa guste pentru a intelege gustul sublim al nectarului pasiunii lor..

Una bucata prostata sanatoasa-ca sa ai ce duce la doktor ulterior

Fo 2-3 luni la sala cu program specializat pa biceps,triceps,umar.basca niscaiva abdomene..acum nus,trebe si proteine si aminoacizi??Ha, sau alea le inlocuiesti cu vodka,precum unii..

In rest,'arta' zbicuitului e seducatoare...
Ca veni vorba de ape mici,nu am zis io ca doar acilea..E bun si pe ape adinci..da exemplu unde are apa fo 3m,poti pescui cu 2 lansete,arunci una,si pin'ajunge pi fun...asta,substrat,scoti snur pe ailalta,si tot asa...una scoate snur,una sta-n suport...nu indraznesc sa dzic de chestia aia numita buldo,nevrind sa zgudui in inaltele,celestele, sfere ale fly-ului ,nobila casta a "uscatelor',sau doamne fereste,ptiu drace,...sa pomenesc de "ceheasca'.

In rest,motivarile,sint da vis...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Iar vorbesti din auzite
La cine ai vazut? Razvan parca nu da la fly

La cine ai vazut? Razvan parca nu da la fly

- semlecangheorghe
- veteran
Hell scrie:Si ce? Daca este apa mare nu poti da de pe mal?semlecangheorghe scrie:N-aveai cum sa umbli pe acolo pentru ca nu poti intra decit acuma ,pe apa mica..Acolo da se poate da misto de tot la fly,dar unde am prins avatul ala,nu,pentru ca este mal inalt si salcii..eventual daca intri in apa,dar,atunci si pestii sint mai precauti..![]()
Sau doar cand este apa mica se pescuieste?
http://www.youtube.com/watch?v=6rcaUQcOAYM
Priveste doar din ce locuri lanseaza
Poi de pe mal e una...eu eram in mijlocul Muresului,d-aia am zis ca nu aveai cum sa ajungi pe acolo..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ma tem ca aci ai inteles gresit si procedat aiurea. Waderii sunt un articol de imbracaminte, nu tre' sa te scapi pe tine in eisemlecangheorghe scrie:Am intales..trebe pampersi cu tureatca-nalta![]()

Dar nah, daca prostata e o problema .....

In rest, daca tu recunosti superioritatea.....