DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Si am fost pe 'incinta' cu avati...Ii zice..Mures..

Si am beut o bere ,s-am zis ..'hackyou asp'..
Si o venit 'mnealui...si cum o venit ,asa o si plecat..basca piercingul din buza..
Noroc cu 'constructia speciala a lansetei ,a carei sfinta tre....asta...treimesuperioara,permite tranzitia gradata a puterii de la virf spre talon'....ufff,

Si am beut o bere ,s-am zis ..'hackyou asp'..

Si o venit 'mnealui...si cum o venit ,asa o si plecat..basca piercingul din buza..
Noroc cu 'constructia speciala a lansetei ,a carei sfinta tre....asta...treimesuperioara,permite tranzitia gradata a puterii de la virf spre talon'....ufff,

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
bravo gigi !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
Multam'...chiar ma gindeam in locul unde am fost,ar fi mers de minune un snur..Dar in spate ,era mal abrupt de vreo 3m si multe salcii ,si alti copaci...Cum desfaci snur in situatii d-astea??Sau cauti loc care permite sa scoti snurul??
.
.
Le explici frumos pestilor sa pofteasca la loc deschis, ca acolo nu poti lansa. Io asa fac.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
frumos Gigi ... la mai mari.
voblerul e TW sau sinking si miscarea e data de forma si lestaj? cati cm are voblerul?
voblerul e TW sau sinking si miscarea e data de forma si lestaj? cati cm are voblerul?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
C'mooon, numa' Tavi s-o prins ?
gigi.... you just go there and cast......... and when inner peace is achieved, the cast is just right............

gigi.... you just go there and cast......... and when inner peace is achieved, the cast is just right............

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- semlecangheorghe
- veteran
@Andrei....nus ce rei sa zici cu chestia aia interioara...aha...probabil berea trebuie sa fie interioara,sa nu ramina exterioara ca se incalzeste..
ma rog..
@Tavi,asa ma gindeam si io,numai ca-i pacat sa lasi asa locuri ...Nu mai este mult si Muresul incepe a semana cu un riu de astade munte...drace,unde o sa mai stea somnii si salaii??
@Anem,wb-ul are 6cm,si este la limita floatingului,sta orizontal pe apa..Jerkuit merge stinga dreapta ca un glider,dar, pe curent mai puternic nu ii pot da miscarea asta.Pe liniar balanseaza putin pe flancuri si pare ca vrea sa schimbe directia...per ansamblu evolutia este usor eratica,semanind cu un peste panicat..Nu stiu cite grame are,dar asa zboara cu castul de nu-l vad unde pica..undeva la 35-40m..

@Tavi,asa ma gindeam si io,numai ca-i pacat sa lasi asa locuri ...Nu mai este mult si Muresul incepe a semana cu un riu de astade munte...drace,unde o sa mai stea somnii si salaii??
@Anem,wb-ul are 6cm,si este la limita floatingului,sta orizontal pe apa..Jerkuit merge stinga dreapta ca un glider,dar, pe curent mai puternic nu ii pot da miscarea asta.Pe liniar balanseaza putin pe flancuri si pare ca vrea sa schimbe directia...per ansamblu evolutia este usor eratica,semanind cu un peste panicat..Nu stiu cite grame are,dar asa zboara cu castul de nu-l vad unde pica..undeva la 35-40m..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Nicodata nu am vazut Muresul atit de mic,atit de mult timp..Linia vegetatiei indica pina unde era apa in mod normal..

Apar tot felul de insule si firul apei se contorsioneaza nefiresc,in feluri in care nu te-ai fi gindit vreodata..

Aici sint in mijlocul Muresului,pe o insula,evident..Seamana Muresul deja cu riurile de munte..Ar merge aici sa dai la streamer,dar pina atunci mi-am facut o jucarie floating,mica si grea cu inot eratic..Daca conditiile o cer,asta e..ne adaptam...pe wb.-re cu vibratie clasica nici nu se uita ,zici ca ar fi ciumate,la fel si pe gume mici,speranta mea..

Apar tot felul de insule si firul apei se contorsioneaza nefiresc,in feluri in care nu te-ai fi gindit vreodata..

Aici sint in mijlocul Muresului,pe o insula,evident..Seamana Muresul deja cu riurile de munte..Ar merge aici sa dai la streamer,dar pina atunci mi-am facut o jucarie floating,mica si grea cu inot eratic..Daca conditiile o cer,asta e..ne adaptam...pe wb.-re cu vibratie clasica nici nu se uita ,zici ca ar fi ciumate,la fel si pe gume mici,speranta mea..

.
.
Muresul tot asa e si mai sus, tot mai scazut, cine stie unde opreste...