discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
RAFYYY91
- veteran

Smecher baboiu'

vezi sa nu faci harakiri din greseala la cate lame ai p-acolo

eu mi-am belit 3 degete acu vro luna si ceva...
-
Ghenadie
- veteran

multumesc,
prefer sa tai in lemn, cioplitul in degete nu imi place
la cate sunt, tot nu sunt destule

-
semlecangheorghe
- veteran

Si ceva cu actiune mai discreta...salau,avat..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
RaduG
- utilizator constant

Frumoase SiGi lurele

O intrebare : unde pot gasi plasa d'aia cu gauri hexagonale pt solzisori ? Pt Crankuri mici de clean........
-
semlecangheorghe
- veteran

Eu am cumparat de la ceva magazin din asta care vinde de toate ,plasa pentru tantari.Trebuie sa fie moale si sa se muleze..dupa mai multe woblere acumuleaza vopsea si trebuie inlocuita,dar e bine ca nu este scumpa.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
RaduG
- utilizator constant

semlecangheorghe scrie:Eu am cumparat de la ceva magazin din asta care vinde de toate ,plasa pentru tantari.Trebuie sa fie moale si sa se muleze..dupa mai multe woblere acumuleaza vopsea si trebuie inlocuita,dar e bine ca nu este scumpa.
Multumesc de raspuns.
Pt ce chistoace mici fac eu e cam prea rigida. Am gasit o data usturoi invelit in plasa moale moale si cu ochiuri mici. Numa ca acu il ambaleaza in plasa cu ochiuri mai mari.

Si are ochiurile patrate. Iar plasa aia de tantari ce gasesc eu are tot ochiuri patrate.. am vazut ca multi au solzisorii facuti cu un model hexagonal. Aia as dori sa stiu ce este si de unde.
Toate cele bune
-
florin1948
- veteran

RaduG scrie:Frumoase SiGi lurele
O intrebare : unde pot gasi plasa d'aia cu gauri hexagonale pt solzisori ? Pt Crankuri mici de clean........
Ai uitat ca ai un prieten la Buc. ? Daca te prezinti cu ce ai promis ( chestia aia galbuie, ambalata la 2 litri, cu miros de pruna coapta) primesti cca 1 m.p. de plasa cu ochiuri hexagonale sa ai pana la adanci batraneti ! Si daca cautam bine, mai primesti si un alt model de plasa sa-ti iasa goangele super misto. Tine aproape Raducule, ai vazut ca prietenul tau te mai scoate din belele !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
RaduG
- utilizator constant

florin1948 scrie:RaduG scrie:Frumoase SiGi lurele
Ai uitat ca ai un prieten la Buc. ? Daca te prezinti cu ce ai promis ( chestia aia galbuie, ambalata la 2 litri, cu miros de pruna coapta) primesti cca 1 m.p. de plasa cu ochiuri hexagonale sa ai pana la adanci batraneti ! Si daca cautam bine, mai primesti si un alt model de plasa sa-ti iasa goangele super misto. Tine aproape Raducule, ai vazut ca prietenul tau te mai scoate din belele !
Domnul Mircea.. DOMN ca intotdeauna ! Mii de multumiri.
P.S. Vine si chestia "aia" Numa ca e ambalata la 2x 2,5 l

-
florin1948
- veteran

Bag sama ca o sa devin un alcoolist de nadejde ! Noroc ca tu esti singura mea cunostiinta dintr-o zona " prunicola " !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.