Userul hunyadi foloseste Createx. Si face niste bijuterii!johnnybravo scrie:am vazut o poza la cineva ce foloseste Createx si arata destul de bine cu coating.semlecangheorghe scrie:Am incercat si varianta asta.
Vopseaua acrilica ca si strat final, fara protectie nu tine, se duce jos..
Protectia cu lac pe baza de apa,strat final, este insuficienta.
Cu lac pe baza de solventi nu merge ca ataca vopseaua.
Mai ramane varianta propionat+vopsea+lac pe baza de apa pentru fixare+ propionat transparent ,putin diluat.
am gasit ceva pe net http://www.createxcolors.com/products/w ... cents.html
ai folosit asa ceva?
DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
- johnnybravo
- Moderator
Constat ca hunyadi = artistu pescar adica persoana la care am vazut nuantele ce mi-au placut si am aflar ca foloseste Createx 

- semlecangheorghe
- veteran
Am verdele fluo de la createx.Si inca vreo 3-4 culori transparente.Culorile din link-ul tau sunt de pe site american..in esenta nu sunt scumpe,distractia incepe cand adaugi transportul si vama..Posibil ca pina in primavara sa imi comand un set special din astea fluo..
Desi topcoat-ul cu devcon le atenueaza din efect,probabil dupa cum a zis rine din cauza componentei anti-uv.Ailalta varianta cu envirotex lite nu-mi place pt, ca nu este atat de tare comparativ cu devcon-ul..
Desi topcoat-ul cu devcon le atenueaza din efect,probabil dupa cum a zis rine din cauza componentei anti-uv.Ailalta varianta cu envirotex lite nu-mi place pt, ca nu este atat de tare comparativ cu devcon-ul..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- johnnybravo
- Moderator
Sunt multi dealeri si in EU, preturile sunt undeva la 5-7euro sticluta, transportul pana aici e aprox 15eur. N-am idee ce suprafata poti acoperi cu 60ml cat are sticluta pt mai multe calcule de rentabilitate.
Createx-urile isi pastreaza nuantele asa cum trebuie. Le folosesc de mai bine de 2 ani si au fost OK. E mai rentabil cumparatul din state decat din europa 

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
Nu Gigi, folosesc ceva rasina produsa pe plan local si care pare a fi OK ... am naluci care au mai bine de 4 ani si nu da semne de imbatranire.semlecangheorghe scrie:Tot Devcon-strat final??
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran