DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de old_radu » 03 Mar 2015, 19:28

@ florin1948

Sanatate ! Imagine

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Mar 2015, 23:57

Cu riscul de a-l deranja din nou pe mister old_radu... dar fie ce-o fi ... va prezint si eu ultimele mele creatii :

Imagine
Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mar 2015, 06:13

Whoaaaa..ai primit dezlegare de la domnu' ''critic ''??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 04 Mar 2015, 08:01

semlecangheorghe scrie:
old_radu scrie:...imi cer scuze pentru postari repetate , dar acest post nu poate sta alaturea de cel de mai sus

@ semlecangheorghe

...tu scri mult...
...si cum numele "Gheorghe" este unul predestinat , am sa ma opresc aici
...te asigur ca "domnul cu manusi de catifea" nu are nevoie de "periajul" tau

....si pentru tomberon..

............tu vorbesti de ''periaje''???Ca numa' daca ma uit la unele m.p.-uri..ma cuprins spasmele biliare...sa nu mai vorbim de ''slujurile'' in serie in care ''osul'' era un pistol de vopsit chinezesc rebutat.. :lol: :lol:
Domnu' Gigi, nu pot sa ma abtin sa remarc ca : " a dreacu e pielea pi tine !". Sant convins ca multe din postarile de pe aici ti-au produs iritatii, eczeme lingvistice si alte furuncule de pe unde ai fost "muscat" dar nici tu nu te lasi ! Bag seama ca multi dintre prietenii tai de-o viata te-au cam neglijat ( cel putin in ultima vreme in aceasta sectiune ) si parca le simti lipsa. Mai imbatraneste si tu,mai invata sa nu mai bagi in seama toate declaratiile de dragoste,selecteaza-le si tu pe cele adevarate dintre multele care au doar rolul sa te mai " zgandare" un pic ca sa-ti manifesti plenar spiritul de banatean calm ca un ardelean si dulce la vorba ca un moldovean ( asta cu moldoveanul e periculoasa ). In rest, spor la cioplit !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 04 Mar 2015, 08:06

____razvan m :

Frumoase " sarmele tale " ! Si ingrijit lucrate.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Mar 2015, 09:45

razvan m. scrie:Cu riscul de a-l deranja din nou pe mister old_radu... dar fie ce-o fi ... va prezint si eu ultimele mele creatii :
...

...deranjul este unul singur si asta a fost chiar de la inceputul aparitiei "tinichelelor" in acest topic care spune clar "...VOBLERE HOME MADE"
...ma mira cum de nu se posteaza si sosete crosetate in acest topic
...sunt frumoase "colierele " si chiar de sezon , daca stam sa ne gandim la "arta" manufacturarii martisoareleor....la urma urmei , cam tot aia e.

..."razvan m."
...stiu ca intr-o anumita masura imi dai dreptate , cel putin asa ar fi deontologic si de aceea te rog lasa-l pe "maestru' " jiji sa raspunda la aceasta postare (oricum sunt sigur ca nu se va putea abtine ) :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Mar 2015, 09:48

Oricum ar fi, sunt mai la subiect decat interventiile tale pe acest topic. Nu crezi ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Mar 2015, 10:07

...imi permit sa-ti raspund doar dupa interventia "maestrului" jiji

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mar 2015, 14:41

florin1948 scrie:
semlecangheorghe scrie:
old_radu scrie:...imi cer scuze pentru postari repetate , dar acest post nu poate sta alaturea de cel de mai sus

@ semlecangheorghe

...tu scri mult...
...si cum numele "Gheorghe" este unul predestinat , am sa ma opresc aici
...te asigur ca "domnul cu manusi de catifea" nu are nevoie de "periajul" tau

....si pentru tomberon..

............tu vorbesti de ''periaje''???Ca numa' daca ma uit la unele m.p.-uri..ma cuprins spasmele biliare...sa nu mai vorbim de ''slujurile'' in serie in care ''osul'' era un pistol de vopsit chinezesc rebutat.. :lol: :lol:
Domnu' Gigi, nu pot sa ma abtin sa remarc ca : " a dreacu e pielea pi tine !". Sant convins ca multe din postarile de pe aici ti-au produs iritatii, eczeme lingvistice si alte furuncule de pe unde ai fost "muscat" dar nici tu nu te lasi ! Bag seama ca multi dintre prietenii tai de-o viata te-au cam neglijat ( cel putin in ultima vreme in aceasta sectiune ) si parca le simti lipsa. Mai imbatraneste si tu,mai invata sa nu mai bagi in seama toate declaratiile de dragoste,selecteaza-le si tu pe cele adevarate dintre multele care au doar rolul sa te mai " zgandare" un pic ca sa-ti manifesti plenar spiritul de banatean calm ca un ardelean si dulce la vorba ca un moldovean ( asta cu moldoveanul e periculoasa ). In rest, spor la cioplit !
:( Nu pot sa cred ca poti fi asa de crud cu mine..poi n-am si io dreptul la oleaca distractie??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mar 2015, 15:00

No buun, mai punem ceva imagini..
Unul dintre modelele oferite cu titlul de sponsorizare in cadrul concursului Bibanmania 2015, cat si a concursului organizat de catre ''spinning in Ardeal-promovarea c@R"".Testate de anul trecut au adus rezultate bune la clean asa ca vor fi produse pe scara ceva mai larga..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

[editat de JB]

.

Scrie răspuns