Sanatate !

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Domnu' Gigi, nu pot sa ma abtin sa remarc ca : " a dreacu e pielea pi tine !". Sant convins ca multe din postarile de pe aici ti-au produs iritatii, eczeme lingvistice si alte furuncule de pe unde ai fost "muscat" dar nici tu nu te lasi ! Bag seama ca multi dintre prietenii tai de-o viata te-au cam neglijat ( cel putin in ultima vreme in aceasta sectiune ) si parca le simti lipsa. Mai imbatraneste si tu,mai invata sa nu mai bagi in seama toate declaratiile de dragoste,selecteaza-le si tu pe cele adevarate dintre multele care au doar rolul sa te mai " zgandare" un pic ca sa-ti manifesti plenar spiritul de banatean calm ca un ardelean si dulce la vorba ca un moldovean ( asta cu moldoveanul e periculoasa ). In rest, spor la cioplit !semlecangheorghe scrie:old_radu scrie:...imi cer scuze pentru postari repetate , dar acest post nu poate sta alaturea de cel de mai sus
@ semlecangheorghe
...tu scri mult...
...si cum numele "Gheorghe" este unul predestinat , am sa ma opresc aici
...te asigur ca "domnul cu manusi de catifea" nu are nevoie de "periajul" tau
....si pentru tomberon..
............tu vorbesti de ''periaje''???Ca numa' daca ma uit la unele m.p.-uri..ma cuprins spasmele biliare...sa nu mai vorbim de ''slujurile'' in serie in care ''osul'' era un pistol de vopsit chinezesc rebutat..![]()
razvan m. scrie:Cu riscul de a-l deranja din nou pe mister old_radu... dar fie ce-o fi ... va prezint si eu ultimele mele creatii :
...
florin1948 scrie:Domnu' Gigi, nu pot sa ma abtin sa remarc ca : " a dreacu e pielea pi tine !". Sant convins ca multe din postarile de pe aici ti-au produs iritatii, eczeme lingvistice si alte furuncule de pe unde ai fost "muscat" dar nici tu nu te lasi ! Bag seama ca multi dintre prietenii tai de-o viata te-au cam neglijat ( cel putin in ultima vreme in aceasta sectiune ) si parca le simti lipsa. Mai imbatraneste si tu,mai invata sa nu mai bagi in seama toate declaratiile de dragoste,selecteaza-le si tu pe cele adevarate dintre multele care au doar rolul sa te mai " zgandare" un pic ca sa-ti manifesti plenar spiritul de banatean calm ca un ardelean si dulce la vorba ca un moldovean ( asta cu moldoveanul e periculoasa ). In rest, spor la cioplit !semlecangheorghe scrie:old_radu scrie:...imi cer scuze pentru postari repetate , dar acest post nu poate sta alaturea de cel de mai sus
@ semlecangheorghe
...tu scri mult...
...si cum numele "Gheorghe" este unul predestinat , am sa ma opresc aici
...te asigur ca "domnul cu manusi de catifea" nu are nevoie de "periajul" tau
....si pentru tomberon..
............tu vorbesti de ''periaje''???Ca numa' daca ma uit la unele m.p.-uri..ma cuprins spasmele biliare...sa nu mai vorbim de ''slujurile'' in serie in care ''osul'' era un pistol de vopsit chinezesc rebutat..![]()