DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Eu vorbesc de foitza de aurori argint.Slagmetalul este imitatie de foitza de argint.Arata la fel,dar este mult mai ieftin.Este atat de fin ,incat daca il tii intre degete se face gaura in el.Daca cumva stranutzi langa el zboara 2 metri.Nici poveste sa il aplici cu degetul sau sa il tai cumva cu foarfeca la contur.Trebuie sa aplici adezivul special pe wobler,apoi sa tai un dreptunghi aproximativ cat e woblerul,apoi sa apuci cumva de un colt de la slagmetal tinandu-ti rasuflarea si sa il asezi pe flancul nalucii.Daca ai noroc si sa asezat cat de cat bine,se niveleaza usor cu o pensula fina (exista special pentru asa ceva,nu merge cu o pensula dura ca il rupe).Pelicula este ata de subtire incat acolo unde se incaleca ,pe burta si pe spate nici macar nu se vede amanuntul,arata de parca e intr-una.Inutil sa zic ca daca exista si cel mai mic defect in corpul nalucii, acesta se va vedea.Orice por, orice zgarietura..Daca cumva insisti prea mult intr-un loc ,se duce pelicula si arata ca naiba..Dupa operatia asta,trebuie aplicat un lac special ,pentru protectie, lac care nu se usuca instant ci dureaza cateva ore..cate nu stiu ca eu l-am lasat de cu seara..pina dimineata.Apoi se poate vopsi restul..
Nu stiu daca si cu foitza de aur ori argint veritabil se lucreaza atat de greu ,dar inclin sa cred ca da..Foitza de staniol se aplica muuuult, mai usor nefiind atat de sensibila..
Nu stiu daca si cu foitza de aur ori argint veritabil se lucreaza atat de greu ,dar inclin sa cred ca da..Foitza de staniol se aplica muuuult, mai usor nefiind atat de sensibila..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
...ma baieti , daca vreti sa respirati , sa stranutati sau sa flatulati in timp ce aplicati folie , va recomand asa ceva :
http://www.depozitmaterialeonline.ro/pr ... mm-50m.htm
...gasiti la magazine de instalatii sanitare sau aer conditionat
...eu am luat o rola cu ceva vreme in urma , este productie germana , este o folie care permite "imprimeuri" de solzi sau opercule (diferite detalii) , destul de subtire si reusesc sa o mulez usor si suficient de bine pe corpul voblerului
...respiratie usoara ....adica
...SPOR !...la cioplit.
...eu am luat o rola cu ceva vreme in urma , este productie germana , este o folie care permite "imprimeuri" de solzi sau opercule (diferite detalii) , destul de subtire si reusesc sa o mulez usor si suficient de bine pe corpul voblerului
...respiratie usoara ....adica

...SPOR !...la cioplit.

Si este foarte buna pentru decupat rondele si "rejuvenat" butoane la telecomenzi, adica eu o aplic pe rondelele acelea de carbon de sub butoane si care se tocesc in timp.old_radu scrie:...ma baieti , daca vreti sa respirati , sa stranutati sau sa flatulati in timp ce aplicati folie , va recomand asa ceva :
...respiratie usoara ....adica![]()
...SPOR !...la cioplit.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
.
.
...ceva dovezi credibile ?
...baga naluca la vedere
...aici e topic cu si despre : "DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!"
...poze cu capturi in alta parte

...baga naluca la vedere
...aici e topic cu si despre : "DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!"
...poze cu capturi in alta parte
- semlecangheorghe
- veteran
''puncte, puncte''....te roade invidia??
......................Vrei dovezi??
.............................Esti cumva in postura sa pretinzi dovezi??..in visurile tale,poate...
........................................Totusi, hai sa iti fac pe plac..nu de dragul tau, nu te ''flatula'' singur..
De la utilizatori..
Sursa....
http://forum-pescuit-la-somn.com/index. ... #post44234
Primita de la (si) colegul(tau) de forum Bogdan Artistul..
.....multumit, ''puncte,puncte''...??
Vrei si ceva poze cu salai la metru, de pe Mures, sau ajunge ficatzilor tai??
......................Vrei dovezi??
.............................Esti cumva in postura sa pretinzi dovezi??..in visurile tale,poate...
........................................Totusi, hai sa iti fac pe plac..nu de dragul tau, nu te ''flatula'' singur..
De la utilizatori..
bogdan artistu
Biban
Răspunsuri: 147
Locație: belluno-italia
Scrie un mesaj privat
147
Ieri, 19:17
A fost prinsa pe un Sigi Lures de 8 cm . Inca o data voblerele lui Gigi demonstreaza ca stiu sa prinda peste. :bravo:
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!
Lucian Blaga
Sursa....
http://forum-pescuit-la-somn.com/index. ... #post44234
Primita de la (si) colegul(tau) de forum Bogdan Artistul..
.....multumit, ''puncte,puncte''...??
Vrei si ceva poze cu salai la metru, de pe Mures, sau ajunge ficatzilor tai??
.
.
...nu ma roade invidia , ma supara prostia (ta)
...nu ma flatulez singur , apelez la prezenta nasului tau
...si da , ceva ce ti se potriveste perfect este chiar motto-ul folosit de Bogdan :
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!"
...incearca sa fi "on -topic" !
...nu ma flatulez singur , apelez la prezenta nasului tau
...si da , ceva ce ti se potriveste perfect este chiar motto-ul folosit de Bogdan :
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!"
...incearca sa fi "on -topic" !
-
- veteran
Draga Gigi, se pare ca multora le strici afacerile cu voblerele tale. Este unii care mai acum un an - doi intrebau ce e aia aerograf si de unde se cumpara ochisori 3D si acum sant mari vanzatori de voblere pe diverse forumuri. Si care mai acum cateva luni postau ceva de genul : " imi bag p..a in sarmele tale " referitor la niste spinerbaituri facute de unul din useri. Am tot asteptat sa apara scuzele de rigoare, de genul " am fost beat, nu am stiut ce scriu " dar nu le-am vazut. Este vorba de un user pe care l-am considerat un om serios, cu mintea la el dar se pare ca m-am inselat, drept pentru care am uitat ca exista. Asa ca draga Gigi, da-i inainte cu frumusetile tale si poate nu ma uiti si pe mine cu voblerele de care am discutat. Sa crape toti dusmanii de invidie !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.