DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mar 2015, 06:42

old_radu scrie:...nu ma roade invidia , ma supara prostia (ta)
...nu ma flatulez singur , apelez la prezenta nasului tau
...si da , ceva ce ti se potriveste perfect este chiar motto-ul folosit de Bogdan :
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!"

...incearca sa fi "on -topic" !
...incearca sa...nu iti mai dai aere de moderator
....inainte sa pretinzi postari, posteaza tu insuti la obiect(daca ai ce)
.....cauti remedii hepatice.Bucura-te , prin lege ,cand mergi la farmacie special pentru tine exista accesul in panta.
.......intelegi ca ''flatulat'' este o stare a sistemului digestiv ,si ''flatat'' o stare a spiritului, insa in cazul de fata se pare ca ai ''gandit'' cu
primul element mentionat deoarece doar din figurativul tau ''intestin gros' ar putea sa iasa jignirile publice pe care mi le adresezi.
.......iti vezi de bruma de puf de pe goliciunea .
Inca o data te intreb din ce postura imi ceri tu mie dovezi??Cine te crezi de faci pe moderatorul pe aici, pretinzand tot felul de explicatii(''dovezi'' :lol1: ,date tehnice,etc), din moment ce tu insuti nu ai mai postat aici de nu stiu cand??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mar 2015, 07:01

florin1948 scrie:Draga Gigi, se pare ca multora le strici afacerile cu voblerele tale. Este unii care mai acum un an - doi intrebau ce e aia aerograf si de unde se cumpara ochisori 3D si acum sant mari vanzatori de voblere pe diverse forumuri. Si care mai acum cateva luni postau ceva de genul : " imi bag p..a in sarmele tale " referitor la niste spinerbaituri facute de unul din useri. Am tot asteptat sa apara scuzele de rigoare, de genul " am fost beat, nu am stiut ce scriu " dar nu le-am vazut. Este vorba de un user pe care l-am considerat un om serios, cu mintea la el dar se pare ca m-am inselat, drept pentru care am uitat ca exista. Asa ca draga Gigi, da-i inainte cu frumusetile tale si poate nu ma uiti si pe mine cu voblerele de care am discutat. Sa crape toti dusmanii de invidie !

Referitor la persoana aia cu sarmele,intr-adevar este o dovada de mare mojicie din partea ei, sa de ia de cineva ridiculizandu-i munca si calificand-o drept ''o insiruire de elemente pe o sarma'' sau ceva de genul..

Tre' sa fii de-a dreptul nesimtit si de-a dreptul invidios(in faza maladiva,nu oricum), incat sa stai toata ziua pe forum sa ''vanezi'' ce posteaza unul si altul, sa ceri''dovezi'', sa impui reguli privitoare la descriere, sa bati din gura aiurea si sa nu fi in stare sa prezinti ce poate face mana ta..precum si rezultatele, se intelege.Ca ''brelocuri '' e usor sa faci...mai trebuie sa si functioneze..

De fapt nu ma mir, persoana respectiva a terorizat la propriu un user al acestui forum, un foarte bun pescar de la care oricine ar putea invata cate ceva, pentru un nenorocit de petec de cauciuc care se declara incompatabil pe o barca contemporana cu arca lui Noe :D :lol:

Cat de ''pestritz'' trebuie sa fi la matze ca sa scoti ochii ani de zile cuiva pentru ca ''peticul cel nou, refuza cu incapatanare sa fuzioneze cu haina cea veche"", de parca ar fi fost vina proprietarului.. :lol1: :lol1: :lol1: Curat ,murdar, moncher...

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Mar 2015, 08:37

Si la peste e ca si in literatura. Cei mai mari critici sunt aia care nu au fost in stare sa creeze nimic ca lumea in viata lor. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 03 Mar 2015, 09:40

:lol:
maxim am spus :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

quattroinele
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de quattroinele » 03 Mar 2015, 09:46

Ghenadie scrie:Cand vrei, si-au primit "jeaca" de rasina, sunt gata de treaba :respekt:
ce pret au pe buc va rog?

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 03 Mar 2015, 10:33

MuskMd scrie::lol:
Injura-ma, dar char am uitat ce m-ai rugat. M-am luat cu treaba plus varsta ( Alzheimer-ul bate la usa ) dar promit solemn in fata.....ca asta seara iti trimit MP. :lol1:
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mar 2015, 10:34

''Critic'' e prea mult spus, da ma rog, tu Razvane intotdeauna folosesti manusi de catifea, desi n-ar fi cazul..
Un critic adevarat are argumente, bazate pe o anume cultura si un anumit standard de obiectivitate..rolul lui este mai curand unul benefic , promovand anumite standarde si ''corectand'' anumite tendinte..

Specimenul la care ma refer eu, este mai degraba un carcotas ratat(care, intre altele confunda limba romana cu codul morse) si care mie imi evoca instantaneu niste babe din alea de la tara cu batic in cap, cu un neg paros pe barbie, care stau toata ziua pe ulitza satului carcotind subiecte ''fierbinti'' cum ar fi cate ace-n par are fica notarului sau cu cat o vandut morarul vitelul..

Ca numai un carcotas ratat se crede in postura de a cere...'dovezi''..de parca santem la tribunal..auzi colo....''dovezi' :lol: :lol:

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 03 Mar 2015, 10:40

florin1948 scrie:
MuskMd scrie::lol:
Injura-ma, dar char am uitat ce m-ai rugat. M-am luat cu treaba plus varsta ( Alzheimer-ul bate la usa ) dar promit solemn in fata.....ca asta seara iti trimit MP. :lol1:
nu te-am rugat nimic , poti sa stai linistit , nu-i deschide usa :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 03 Mar 2015, 12:25

Hai ca am luat-o iarasi pe aratura ! Dar ca sa respectam adevarul istoric, in ceea ce priveste "terorizarea " reparatorului de gonflabile inclin sa-i dau dreptate lui OldRadu ( ca la urma urmei despre el este vorba ) . Dupa ce ca i-a luat o gramada de bani, a facut o treaba de mantuiala si la prima iesire pe apa barca s-a desumflat si cu asa ceva nu prea te joci. Dai peste unul care nu stie sa inoate si mai sarac cu duhul si-l ai pe constiinta ( asta daca ai asa ceva ).Si mai am un motiv sa-i dau dreptate : la inceputurile mele ca "turnator " de twistere am capatat de la acelasi user ( reparatorul de barci ) primele mele matrite, confectionate din rasina, dintr-o bucata si-l consideram un mare prieten. Cu timpul am realizat ca imi dadea mie matritele care ieseau cu defecte, defecte care se transmiteau inevitabil si cauciucurilor turnate. Ca sa numai spun ca pe langa "prieten" imi era si un fel de ruda. Hai sa ne vedem de ale noastre ca de invidie si invidiosi nu vom scapa nici o data.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mar 2015, 14:58

O saracu'..poate de acolo i se trage carcoteala..o fi ramas ''socat'' cand io ''flatulat'' gonflabila petecul prin fata ochilor :lol1: :lol1:

.

Scrie răspuns