DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
O sa facem proba sa vedem cum tzin cand fac boc-boc-boc printre bolovani si pietris..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Fiti amabil, se gaseste un loc de munca pentru un tanar pensionar la fabrica dvs. ? ( aia de voblere, nu aia de mobila )
PS Am expediat coletul.
PS Am expediat coletul.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- semlecangheorghe
- veteran
Mai putintica rabdare..
Astept coletul.Multumesc.
Astept coletul.Multumesc.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
pestisori, gandaci si omizi pentru clean
eu zic ca au iesit bine avand in vedere ca le fac cu tempera si oja de unghii cu sclipici

-
- veteran
Important este sa prinda peste. De multa vreme m-am convins ca modul cum evolueaza in apa e mult mai important decat felul in care sant vopsite. Decat tempera, poti incerca cu niste acrilice - sant mai rezistente si gasesti culori frumoase, perlate (iridescente) sau metalizate. Un sfat prietenesc : incearca sa pui barbeta mai aproape de ochetul de tractiune. Il ajuta mult la o evolutie mai pronuntata ( bataie mai ampla a cozii ) ceea ce la voblere mici conteaza mult.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
@ RAFYYY91
...felicitari , pe parcurs o sa arate tot mai bine !

...felicitari , pe parcurs o sa arate tot mai bine !
...sau ochetul de tractiune mai aproape de barbeta....florin1948 scrie:... Un sfat prietenesc : incearca sa pui barbeta mai aproape de ochetul de tractiune.

stiu treaba cu ochetul si vopselele acrilice, astea sunt facute pe niste blank-uri mai vechi, le-am gasit intr-o cutie si am zis sa vad ce o iesi din ele
le-am facut la repezeala asa ca am luat tempera ca era ieftina si epoxy bison de 5 min, la iarna o sa ma apuc mai serios de voblerit, pana atunci le fac asa la vrajala sa tina o partida 2 pana le agat in pomi 

- semlecangheorghe
- veteran