discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bogdan82
- veteran

De doua sapt pestele a intrat in mal la Dunare ... somn, salau si stiuca ...
Am pescuit f mult la jig, deci nu am mai testat voblere ... jigurile cam despica botul marlelor(in special celor de 1-2kg care fac sa fiarba Dunarea dimineata) ... dupa ce am scapat doua ridicandu-le pe mal in lanseta, m-am hotarat sa dau la reactive ... dardaitorul silent a lu Ghenadie a ars un strap putin sarit de kil ...
I-am imprumutat unui prieten versiunea cu bile si a avut un atac destul de puternic de avat
Mentionez ca eu am primit de la Ghenadie primele prototipuri care nu aveau niciun lac protector/rasina - cand le-am primit eu erau mai multe modele/marimi si n-avea sens sa mi le migaleasca Ghenadie prea tare(asa le-am vrut eu). De aceea vopseaua neagra de pe spinare s-a cam luat

- le-am pus intr-o cutie cu niste gume si siliconul(sau ce dracu o fi uleiul cu care sunt date gumele) a atacat vopseaua .... in mod normal voblerele sunt vopsite mai bine si sunt acoperite cu rasina.
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Bune voblere...jos palaria...deja au inceput sa prinda constant marfa...
Ce-ti mai place sa tarasti scule de fitze prin noroaie si betoane...

...nu ti-e mila de K2 si de Stella JDM?

-
bogdan82
- veteran

M-o prins ploaia domnu

de aia m-am si tirat asa de rapid ... oricum pamantul mustea de apa de la alte ploi

asta e locul ala de-am prins un salau cand eram cu tine la telefon
Pamantul se sterge ... Stella o spal direct in garla(e washable), iar la ce grafit dur are K2-ul cred ca as putea sa tai craci cu el

... problematic ar fi fost nisipul ... cand am facut poze, georgel s-a zbatut si mi-a cam tavalit mulineta

-
deltaic
- veteran

Inca o data felicitari Ghenadie!Voblerul tau(despre care am scris si in topicul cu delta)a facut ravagii fara dicernamant in randul pixurilor,marlitelor si stiucilor din delta.Este similar cu cel din fotografia lui "bogdan82".Nu am putut face poze din cauza ploii abundente.Am testat numai voblerul alb,celalalt poate data viitoare.
-
Ghenadie
- veteran

No, daca le-a fost pe plac cumetrelor, nu e rau. Sper ca ti-a adus satisfactie folosirea lui, celalalt isi are vremea lui

Nu e rau pentru o naluca sa fie utila la trei specii, nu pot decat sa ma bucur si sa le mltumesc tuturor celor care si-au adus aportul in testarea si perfectionarea lui

-
Ghenadie
- veteran

Nu e cam ingusta barbeta la botul voblerului? Sa nu fie punctul slab, parca mai are loc de 1 mm pe fiecare parte...
-
semlecangheorghe
- veteran

Ieri o bocanit vreo 3 ore prin toate prundurile,si arata asa cum il vezi.Nu cred ca va avea probleme pentru ca il tine devcon-ul..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
SVF
- veteran

Ghenadie scrie:
Nu e rau pentru o naluca sa fie utila la trei specii, nu pot decat sa ma bucur si sa le mltumesc tuturor celor care si-au adus aportul in testarea si perfectionarea lui

Pe unul din cele trimise de tine,am prins doi avati la 2kg/buc si unul imbracat bine a plecat din pacate cu voblerul

,greseala mea .Bune si pe zona cu piatra,nu a sarit vopseaua.Nici nu le-am lasat foarte mult sa se taraie,undeva intre ape.
-
audumbre
- senior

Domnu' Ghenadie !

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !