DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
audumbre
senior
senior

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de audumbre » 06 Sep 2013, 17:48

rapace scrie: Mere doar sa fie vopsit la aerograf ca nu imi plac alea cu shprai si doua straturi de devcon ..neaparat doua :lol: :lol: :lol: :respekt:
Alea de care zici tu sunt ciopleli la gura sobei...nu sunt de luat in seama. :oops: ....neaparat doua , ai dreptate. :lol:

Astazi am vazut pe viu ce voblere face Ghenadie. :shock: Daca o tine tot asa....ajunge mare( de fapt e) ! :respekt:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 06 Sep 2013, 20:02

Moahahaaaa ce repede si marunt bat! Pacat ca n-au fost si rapitorii prin preajma! :roll: Ghenadie, chapeaux bas! Le sare un pic vacsu' de pe botic din cauza "abuzurilor" de pe fundul apei dar nah, le mai fardam... :)

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 07 Sep 2013, 06:54

Deocamdata nu am solutie pentru bot..tre sa le caut o botnita :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 07 Sep 2013, 07:02

Ghenadie scrie:Deocamdata nu am solutie pentru bot..tre sa le caut o botnita :lol:
...sau se pot reconditiona... Eu cred ca o sa le dau pe partea belita cu niste epoxi din ala subtire si transparent, pentru matisaje; in loc de acetone o sa folosesc D509... Ce zici, sa-mi iau un aerograf sau mere si cu pensula?... :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 07 Sep 2013, 07:06

Oricum, asa cum am vazut, dupa ce se cojeste un pic acolo unde are contact direct cu substratul, "eczema" nu mai avanseaza; nu se poate coji cu unghia deci totusi coafura rezista... :lol: Si dupa 3-4-5 partide d'astea abuzive... Ghenadie, sa ai material! :)

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 07 Sep 2013, 07:09

Ce sa faci cu diluantul? Nu ai nevoie...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 07 Sep 2013, 07:26

Ghenadie scrie:Ce sa faci cu diluantul? Nu ai nevoie...
:lol: :lol: :lol:
Cand dau pe matisaje la primul strat pun o parte rasina, o parte intaritor si ceva mai putin de o parte diluant D509. subtiaza, penetreaza mai bine matisajul si nu se mai produc bule de aer la mixare. In plus prelungeste timpul de utilizare a amestecului.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 07 Sep 2013, 07:30

Si il face mai putin dur...nu e bun pentru dat pe bot :wink:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 07 Sep 2013, 07:32

Ahmmm... Atunci sa zicem ca doar glumeam! :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 07 Sep 2013, 15:47

Din sase avati punctabili de dimineata, doi au fost prinsi pe dardaitorul lu Ghenadie, mai exact pe prototipul no 1. Pe TN Silent sau alte dardaitoare n-am luat nimic ... numai pe SSR, Thrill si tremuriciul din poze

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Ciuca pe balta nu vru deloc lipless, numai gume sclipicioase si articulate ... the jury is still out la stiuca ...

Stau f bine pe curent, se amorseaza rapid si dardaie asemanator TN-ului(pe probate) ... pe curent puternic prind avat ... ramane de vazut daca prind avat si pe repezisuri, pe langa praguri naturale sau pe langa cioate ...

Sapt care vine le voi face botezul si pe Dunare ... o sa le incerc si la un salilulu pe balta(cu toate ca nu prea sunt culoarea ce trebuie) ...

P.S. am dat numai cu varianta silent

Scrie răspuns